23948sdkhjf

Autodesk Inventor 2018 Grundlæggende 1 uge

I alt DKK 3.429 ekskl. moms
Undervisningsregion
Danmark > Syddanmark > Esbjerg Kommune
Periode(r)
19. november 2018

23. november 2018
26. november 2018

30. november 2018

Kurset afvikles i vores CAD Center, som er et åbent værksted. Her vil du arbejde selvstændigt med det udleverede undervisningsmateriale. Der vil under hele kursusforløbet være en underviser tilstede i CAD Centret, der kan hjælpe dig, hvis du problemer med et emne. Du vil få instruktion/vejledning alene eller i en mindre gruppe.

Beskrivelse
På dette kursus får du indsigt i 3D programmets opbygning og de arbejdsmetoder, der anvendes i Inventor. Du bliver i stand til at fremstille simple 3D enkeltdele, som du kan anvende i en samlingstegning. Du vil få indblik i, hvordan du kan fremstille 2D tegningsdokumentation med de kendte afbildningsformer ud fra en 3D komponent.
Der startes med at konstruere enkelte parter, på konstruktionsfunktioner og – metoder til denne del. Derefter arbejder vi med samlinger, også kaldet Assemblies. Der vil indgå mere avancerede funktioner, såsom Inventors Parametriske muligheder samt metoder til at binde Parter sammen. Med Inventor Drawings vil du lære af oprette 2D arbejdstegninger med målsætning, styklister, positionsnummerering sammen med mulighederne for at anvende forskellige symboler.

Indhold
Intro (konstruktionsprincipper & forskellige filtyper), skærmstyring & funktionstaster
Arbejde med Sketches
Håndtering af Parametriske relationer
Anvende forskellige Placed og Sketched features og redigering i Sketch & Feature
Redigering i Sketches og Features
Work Features, Oprettelse af arbejdsplaner, punkter og akser
Oprette Drawings med forskellige Views, forskellige former for Annotations i Drawings
Assembly & 3D Constraint i Assembly

Parat til nyt job
Parametrisk modellering er fremtidens fremstillings teknik, og Inventor er et af de fremmeste redskaber i denne kategori. Med kundskaber på dette felt, vil en jobsøger kunne tage et projekt fra skitse, gennem revisioner, til færdigt produkt, inkl. styklister og specifikationer. Disse kompetencer vil være eftertragtede af alle firmaer, der beskæftiger sig med design- og produktfremstilling

Uddannelsen
Kurset er en del af uddannelsen til ”3277 Produktionsteknolog”. Kurset udbydes som et fagspecifikt kursus under Lov om åben uddannelse.

Tidspunkt
Dagligt kl. 08.00 - 15.25.

Materialer
Materialer er til låns under kurset.

Tilmeldingsfrist
2 uger før kursusstart.

Målgruppe og forudsætninger
Kurset er et introduktionskursus for brugere, der ikke har kendskab til Inventor. Der stilles ikke krav om tidligere CAD erfaring, men en teknisk baggrund med kendskab til teknisk tegningsdokumentation vil være et plus. Din baggrund kan f.eks. være maskintekniker, teknisk designer, ingeniør, konstruktør, eller du kan have praktisk arbejdserfaring indenfor området.

Økonomi
Ledige:
Ledige kan kun deltage, hvis kurset kan bevilges i en jobplan. Kontakt dit jobcenter og hør om dine muligheder for dette, hvis du er interesseret i at deltage.

Prisen, som jobcentret skal betale, er 3.781 kr.


I job:
Kursusgebyr 3.429 kr. Der er ingen mulighed for at søge godtgørelse/tilskud til denne type kursus.

Undervisningssted
Rybners Kursuscenter, Svendsgade 19 - 21, 6700 Esbjerg.

Samarbejde
Kurset udbydes i samarbejde med:
Erhvervsakademi SydVest, Sp. Kirkevej 103, 6700 Esbjerg.

Tilmelding til kurset
Jette Henriksen, tlf. 79134584. e-mail: jehe@rybners.dk

Undervisningsadresse

Rybners Kursuscenter, Spangsbjerg Møllevej 72, 6700 Esbjerg.

Send til en kollega

0.321