23948sdkhjf

Hold din maskinpark kørende til hver en tid med den rette service

Som entreprenør er du helt afhængig af din maskinpark. De store maskiner som eksempelvis lifte og gravemaskiner er helt afgørende for at kunne udføre en lang række opgaver på byggepladsen, hvor de store og kraftfulde maskiner gør arbejdet effektivt og sikkert, så du kan tilbyde en skarp pris på de opgaver, du udfører.

Derfor er det vigtigt at investere i de rette maskiner, der kan assistere dig i det daglige arbejde. Men det er lige så vigtigt at holde maskinerne ved lige, så de ikke kommer til at svigte dig, når du mindste venter det.

Det kan skabe store udfordringer, hvis eksempelvis din teleskoplift eller din gravemaskine pludseligt ikke længere er manøvredygtig, og hvis du ikke har en professionel samarbejdspartner, der kan komme med det samme for at fixe problemet, så du kan komme videre med arbejdet.

Når dine maskiner står stille, vil dine projekter stå stille, og derfor er en nedbrudt maskine lig med tabt fortjeneste. Det vil du naturligvis gerne undgå, og netop derfor er det en god idé at have en aftale om service af din maskinpark, så du kan minimere risikoen for problemer i dine maskiner, og så du hurtigt kan få en maskine køreklar igen, hvis der alligevel skulle opstå et problem.

Professionel service fra Scantruck over hele landet

Scantruck er en af Danmarks største leverandører af entreprenørmaskiner, mens virksomheden også tilbyder serviceløsninger til maskinparker. Scantrucks serviceafdeling sørger for at holde din maskinpark kørende med jævnlige serviceeftersyn, hvor alle dine maskiner vil blive gennemgået efter alle kunstens regler, så du minimerer risikoen for, at eksempelvis din gravemaskine bryder sammen før tid.

Scantrucks serviceafdeling står også klar til at yde assistance, hvis uheldet skulle være ude. Hvis din maskine oplever problemer midt i et projekt, rykker Scantruck ud med det samme, og med en hurtig udrykning til hele landet, kan du få dine maskiner op at køre igen på ganske kort tid.

Scantruck kan rykke ud til dig døgnet rundt, og med et stort hold af veluddannede teknikere, kan du være sikker på, at dine maskiner får den service, de har brug for.

Derfor kan en serviceaftale med Scantruck spare dig for mange potentielle problemer, og den sørger for, at du altid kan holde arbejdet kørende, så du kan tilfredsstille dine kunder og leverer dine projekter inden for den aftalte tidsramme.

Send til en kollega

0.031