23948sdkhjf

Sådan vælger du det rigtige stillads til dit arbejde

Stilladser bliver den dag i dag anvendt af mange forskellige håndværkere til mange forskellige formål, inden for nybyggeri og renoveringsarbejde, men også på industrivirksomheder og kraftværker. Der er dog kommet en generel opfattelse af, at alle stilladser er gode og sikre, når der skal arbejdes. Dette er dog ikke altid rigtigt, og man skal tage højde for flere forskellige ting inden, at man vælger at benytte sig af det, så der ikke forekommer nogen ulykker. Læs med i denne artikel og bliv klogere på, hvad du skal overveje inden, at du benytter et stillads i praksis. 

Hvorfor skal du gå op i kvaliteten af dit stillads?

Et stillads skal sikre dig, at du kommer hjem med livet og kroppen i god behold. Det er derfor vigtigt, at du og din virksomhed tænker over, hvem I samarbejder med. Et stillads med fokus på kvalitet og funktionalitet vil sørge for, at risikoen for ulykker mindskes. Hvert år sker der ulykker i forbindelse med stilladsarbejde, som kan være alt fra brækket knogler til, i værste tilfælde, dødsfald. Mange af disse ulykker sker, da stilladset ikke er blevet stillet korrekt op eller ikke bliver anvendt på en ordentlig og forsvarlig måde.Det er derfor vigtigt at få styr på, hvad jeres projekt omhandler og hvilke krav, der er til byggearbejdet inden, at I benytter jer af et stillads. 

Hvilke faktorer skal du overveje, når du benytter stillads?

Når du bestiller stillads, er der nogle faktorer, som du med fordel kan overveje, så stilladsentreprenøren kan levere det i en anvendelig tilstand. Her får du tre vigtige faktorer:

  1. Brugen af stilladset. Hvad skal det direkte arbejde med stilladset bruges til? Herunder skal du også tage stilling til hvilken højde, der arbejdes i, og om person- og materialehejs er essentielt. 
  2. Arbejdsprocesser. Hvor mange skal arbejde og benytte sig af stilladset, og hvordan skal de bruge det? 
  3. Find den rigtige samarbejdspartner. Undersøg og gør dig grundige overvejelser om, hvem du samarbejder med. Der er stor forskel på kvaliteten af stilladser, og det skal helst ikke forstyrre den daglige drift med arbejdet. 

En professionel samarbejdspartner

Hvis du står med et projekt, der kræver stillads, så er Persolit Stilladsfirma A/S altid klar til at hjælpe dig. De råder over mange typer af stilladser, så du med sikkerhed kan finde noget, som du og din virksomhed kan bruge. Derudover laver de skræddersyede løsninger ud fra dine og din virksomheds behov, og kommer rundt i hele landet - endda med kort varsel. De har fokus på funktionalitet og sikkerhed, så man ikke behøver at føle sig usikker hver gang, at man er på arbejde.

Send til en kollega

0.031