23948sdkhjf

Derfor skal din erhvervsalarm være i orden

Uanset inden for hvilket erhverv eller hvilken branche du arbejder, er det alfa og omega, at du har en effektiv erhvervsalarm installeret.

En erhvervalarm sikrer virksomheden mod ubudne gæster, men finder du en effektiv erhvervsalarm til en god pris, kan du få meget mere end bare en tyverialarm. 

Den rette erhvervsalarm er en komplet tryghedspakke
Med en erhvervsalarm kan I holde ubudne gæster for døren og sikre jer mod tyveri, men langt henad vejen handler det også om at få en løsning, som er tilpasset netop jeres behov. Der kan nemlig være stor forskel på, hvilke behov der er fra virksomhed til virksomhed. Der findes derfor ikke nødvendigvis en ‘one-size-fits-all’-løsning. Her handler det i stedet om at finde den rette samarbejdspartner, der har den erfaring, der skal til, for at kunne finde og dække jeres behov. 

Mange af de professionelle løsninger, der udbydes i dag, er skalerbare, og det betyder, at det er nemmere for jer at få den helt rette løsning, så I kan føle, at virksomheden er i trygge hænder - også når I holder ferie eller har weekend. 

Gode råd til at vælge de rette til at stå for jeres erhvervsalarm:
- Vælg en, som har et samarbejde med en døgnbemandet kontrolcentral
sørg for, at alle deres anlæg er godkendte - og kan skaleres op og ned, hvis I skulle udvide virksomheden
- Vælg en samarbejdspartner, som er certificeret ud i det alarmsystem, I vælger
- Vælg en virksomhed, som har stor og bred erfaring, så de kan se faldgruber og derved lave den bedste løsning til jer

Glem ikke brandalarmen
Fører man virksomhed, er det mindst lige så vigtigt, at man har en effektiv brandalarm til erhverv. Tyveri, hærværk og så videre kan have store konsekvenser for en virksomhed, men er man ikke ordentligt sikret mod brand, kan man fra den ene dag risikere at stå med en virksomhed, der er brændt ned til jorden. 

I er sikret hele vejen rundt med et ABA-anlæg
Derfor bør alle virksomheder have det, der hedder et ABA-anlæg. Det er en forkortelse for Automatisk Brandalarmanlæg, og det er det, der sørger for, at brandvæsnet automatisk alarmeres, hvis der opstår kraftig røg- og/eller varmeudvikling i et lokale. På den måde er virksomheden sikret hele vejen rundt, og I undgår fejlalarmer (også kaldet blinde alarmer), som koster både jer og brandvæsnet ressourcer.

Send til en kollega

0.032