23948sdkhjf

Industriporte - hvilken skal man vælge?

Det er vigtigt at vælge den helt rigtige industriport.

Der findes mange forskellige løsninger til industriporte, og det kan være svært at vide, hvilken der passer til hvad. Her skal man blandt andet tænke over, hvilke behov man har, hvor ofte porten skal åbnes og lukkes, om der er andre særlige forhold såsom frostrum, der skal tages hensyn til og… ja, listen er lang, og det kan virke uoverskueligt at vælge mellem. 

Derfor er det altid en god idé at rådføre sig med en ekspert, før man vælger industriport. På den måde kan man være sikker på, at man får præcis den type port, der dækker ens behov. 

Er du helt på bar bund, har vi her samlet nogle af de mest populære porte til industri, så du kan danne dig et overblik. 

Ledhejseport
En ledhejseport åbner lodret opad og ligger under loftet, og det optager derfor minimal plads. På den måde kan I udnytte plads både foran og inden for porten. Porten vil helt automatisk hejse sig op og rulle hen ad/under loftet, og I kan på den måde spare tid på at skulle betjene porten, da langt de fleste af denne type ledhejseporte til industri og erhverv kan styres fra en fjernbetjening. 

Ledhejseporte findes i mange forskellige varianter, og man kan blandt andet vælge vinduer og materiale. Derudover er en ledhejseporte ofte et godt valg, hvis isolering er en vigtig faktor. 

Termoport
En termoport er det oplagte valg, hvis I har brug for en hurtig og effektiv port, der samtidig har optimale isolerende egenskaber. En termoport er i bund og grund opbygget på samme måde som en ledhejseport og optager derfor ingen unødig plads. 

Hurtigport
En hurtigports egenskaber ligger nærmest i navnet - den er hurtig. En hurtigport er derfor en oplagt valg, hvis porten ofte er i brug. Her kan en hurtigport sørge for et effektivt og økonomisk materialeflow. Samtidig kan I med hurtigporten sikre en konstant temperatur i eksempelvis produktionshaller og virksomheder. 

En hurtigport kan installeres til både indendørs og udendørs brug, og de fremstilles efter mål, således at den nemt kan tilpasses jeres behov. 

Rulleport
Med en funktionel rulleport får I god varmeisolering, en støjsvag portfunktion, automatisk aflåsning og mulighed for et hav af tilvalg. En rulleport åbner vertikalt, og optager derfor ikke megen plads, hvilket betyder, at I kan udnytte pladsen optimalt. En rulleports konstruktion giver altså maksimal plads både foran og inde bag porten. 

Send til en kollega

0.031