23948sdkhjf

En frugtordning til virksomheden

Har du somme tider svært ved at få de frugter, som du bør indtage hver dag? Det er nogle gange nemmere at tage de mere usunde valg, når det kommer til snacks. Særligt hvis du er på arbejde, kan det være fristende at tage de mere usunde valg, hvis de står fremme. Dette kan der imidlertid laves om på, hvis virksomheden får en frugtordning.

Stil det frem

FirmaFrugt i FrugtKurve eller frugtkasser er en genial løsning at have stående fremme i virksomheden. Hvis du placerer kurven eller kassen et centralt sted i virksomheden, hvor mange medarbejdere går forbi dagligt, er der stor sandsynlighed for, at de lige tager et stykke frugt med på vejen. Således bliver de opmærksomme på de mere sunde valg, man kan vælge – i stedet for at tage de mere usunde valg, som muligvis også står placeret et sted i virksomheden. FrugtKurv til virksomheder - FirmaFrugt og frugtordning er således en genial idé, hvis du ønsker at give dine medarbejdere mulighed for at tage sundere beslutninger i hverdagen.

Forskellige muligheder

Hvis dette kunne lyde som noget for dig og din virksomhed, er du naturligvis interesseret i, hvilke muligheder der tilbydes, når det kommer til denne frugtordning. Du skal nemlig finde den ordning, der passer allerbedst til dine medarbejdere og deres behov. På hjemmesiden kan du se de forskellige muligheder. Der er nemlig frugtkasser i forskellige størrelser, hvorfor det ligeledes står, hvor mange medarbejdere de forskellige kasser er beregnet til. Her kan du selvfølgelig tillige se priserne på de forskellige muligheder og eventuelt sammenligne disse. Der kommer indimellem forskellige sammensætninger, så det ikke altid er de samme frugter, som du får leveret til virksomheden. Det kan nemlig være rart med noget varieret, så man bliver ved med at vælge den sunde løsning.

Kontakt for yderligere information

På hjemmesiden kan du ligeledes vælge at kontakte firmaet. Det kan være, at du har nogle spørgsmål til ordningen? Eller måske du har helt specifikke ønsker vedrørende dine frugtkasser? Uanset hvad det måtte være, kan du kontakte firmaet ved at skrive navn, e-mail, firmanavn og telefonnummer. Herefter kan du således skrive en note, hvorefter du naturligvis vil få svar hurtigst muligt. Frugtordningen kan leveres til hele landet, hvorfor du – uanset adresse – ikke skal tøve med at få denne ordning i din virksomhed. Det vil du helt sikkert ikke fortryde, da det er en nem og overskuelig måde at gøre det på.

Send til en kollega

0.063