23948sdkhjf

Brug smartphonen til at effektivisere arbejdet på byggepladsen

Der er mange fordele ved at bruge en smartphone på byggepladsen. For det første kan man holde styr på, hvor mange timer der er brugt på et projekt, og for det andet kan man holde styr på materialerne. Dertil kan en smartphone også bruges til at kommunikere med medarbejdere, så man hele tiden er opdateret.

Derudover kan man også bruge forskellige apps som SmartSurvey til at indsamle data ude og holde styr på sikkerhedssystemer. Læs med her og få inspiration til at inddrage smartphonen i dagligdagen på en ny måde.

Omsæt video til 3D-punktsky

SmartSurvey er en app, som kan opmåle ud fra en video og omsætte den til en 3D-punktsky. Det er en effektiv og nem måde at få et overblik over sin data, og det er samtidig hurtigere og billigere end en mere traditionel opmålingsmetode.

Man slipper for at skulle vente på en landmåler, da man selv kan opsamle den nødvendige data via appen. Hvis det lyder interessant, kan man prøve appen gratis i 14 dage og se, om det er en god løsning for din virksomhed.

Hold styr på byggepladsens sikkerhedssystemer

Man kan bruge en smartphone til at holde styr på byggepladsens sikkerhedssystemer, hvilket gør det nemt hele tiden at have et overblik. Man kan også bruge en computer, da det kan være praktisk at have et bedre overblik over alle systemerne på én gang med en større skærm, mens det er nemmere at have en smartphone med på farten. Så gør det, der føles nemmest for dig.

Platform til at kommunikere med medarbejdere

Der er mange forskellige platforme, der kan bruges til at kommunikere med medarbejdere. Nogle af de mest populære er Slack, og Microsoft Teams. Hver af disse platforme har sine egne fordele og ulemper, så det er vigtigt at vælge den, der passer bedst til dine behov.

Slack er en meget brugervenlig platform, der gør det nemt at holde styr på samtaler. Den har dog ikke nogen indbygget videochat-funktion, hvilket kan være en ulempe for nogle virksomheder.

Microsoft Teams er en mere avanceret platform, der har flere funktioner end Slack. Dette gør det muligt at tilpasse Teams til netop dine behov. Det kan være en god løsning, hvis man har brug for at vise noget på byggepladsen, til nogen, som ikke er der selv. 

Smartphonen kan altså gøre arbejdet på byggepladsen mere effektivt ved at indsamle data og være en nem måde at kommunikere med medarbejderne på.

Send til en kollega

0.047