23948sdkhjf

Garageporte - hvordan vælger du den bedste?

Skal din garage forkæles med en garageport, er det fordelagtigt at undersøge markedet nøje, inden du tager den endelige beslutning. Og hvorfor så det?

Jo ser du. Der findes et utal af moderne og nye garageporte, og når først du har valgt, kan du ikke sådan lige vælge om. 

Undersøg markedet i dit lokale byggecenter eller online. Det er også en rigtig god idé at gå en tur i dit nabolag, så du kan indhente inspiration fra andre - her vil du ofte blive klogere på, hvilke garageporte, der falder i din smag. 

En garageport er selvfølgelig ikke bare en garageport, og udseende samt funktionalitet skal gerne gå hånd i hånd. 

Ledhejseport eller vippeport - hvad er forskellen?
En ledhejseport er bygget op i led, således den optager minimal plads, når den åbnes og lukkes. Den består af sektioner, der en efter en hejses ind i din garage, så den nemt skubbes ind under loftet og dermed ikke optager plads foran porten. En ledhejseport er til dig, der ikke har verdens største indkørsel. 

En anden mulighed er at vælge en vippeport, der i sagens natur vipper portbladet ud ved åbning. Den kræver fri plads foran porten, og den er ofte det økonomiske alternativ til en ledhejseport, som ligger i den dyre ende. 

Der er fordele og ulemper ved begge, så det er i sidste ende dit behov, der bestemmer, hvilken port du skal gå med. 

Find garagedøre, der matcher dine behov
Et alternativ til porten er garagedøre, hvor der selvsagt er placeret en dørfunktion i stedet for led- eller vippefunktion. 

Det kan sagtens lade sig gøre at finde garagedøre, der matcher dine behov. Det kræver blot, at du undersøger markedet. Der findes garagedøre i et utal af farver og former, så du kan få den dør, der passer bedst til udtrykket på dit hus. 

Optimér med tilbehør
Når først du bliver klog på, hvilken garageportsløsning, der er fordelagtig for dig og dine behov, kan du optimere den med alverdens tilbehør. 

Nogle foretrækker manuelle løsninger, mens andre foretrækker fjernstyrede porte, som kan åbnes fra bilen, når du nærmer dig din garageport. På den måde kan du nemt trille din bil ind i en åben garage, når du kommer hjem. 

Det er i sidste ende helt op til dig, hvilken garageport eller dør du vælger, og gør du dit forarbejde godt, får du en løsning, der holder i mange år.

Send til en kollega

0.031