23948sdkhjf

Gør det hele lidt sjovere med en bland-selv TV-pakke

I mange år har det været muligt at modtage kabel-tv i danske husstande. Konceptet er simpelt: Du køber en fast TV-pakke hos en udbyder, som du kan se på dit fjernsyn.

Alt efter hvilken pakke du vælger, har du adgang til en række flowkanaler på dit fjernsyn.
I takt med teknologiens udvikling har du fået nogle helt nye muligheder som forbruger af film og TV derhjemme. I stedet for at skulle vælge en pakke, der allerede er sammensat, kan du i dag designe din egen unikke TV-pakke. Det gælder ikke kun for flowkanalerne, du gerne vil have. Du har også mulighed for at vælge streamingtjenester til.

Streaming giver dig bundsolid underholdning
Streamingtjenester er blevet én af de foretrukne måder at se TV på i dag hos danskerne. Særligt vinde Netflix skærmtiden, og det er med god grund. Netflix er en streamingtjeneste, der tilbyder et væld af serier og film. Netflix leverer både egenproduktioner, vaskeægte filmklassikere, børnefjernsyn og meget andet.
Mange steder kan du i dag tilvælge Netflix som en del af din bland-selv TV-pakke. På den måde får du det hele samlet på ét og samme sted. Kombinér dine favoritkanaler sammen med Netflix og få mange timers god underholdning. Den store fordel ved bland-selv er, at du nemt kan tilgå det hele, og så vil det være en billigere løsning for dig. Du slipper for at betale for alle de kanaler, du alligevel ikke ser.

Sådan kommer du i gang med streaming
Selvom streaming måske ikke er et velkendt fænomen for dig, er det nemt at komme i gang. Ved at få en TV-pakke, hvor du får et Netflix abonnement med i pakken, kan du hurtigt gå i gang. Du kan streame på alle dine devices, og det kræver udelukkende en internetforbindelse. Når du vælger en bland-selv TV-pakke med streamingtjenester, kan din udbyder altid hjælpe dig med opsætningen.
Selve designet fra Netflix er nemt og overskueligt. Alle serier og film er inddelt i en række kategorier. Disse er baseret på genrer, anmeldelser og andre parametre. Du kan desuden selv vælge, om du kun vil have vist de danske serier, hvis det er dine foretrukne. Når du klikker ind på en serie eller film, vil du nemt kunne få mere viden om handlingsforløbet og lignende. På den måde kan du danne dig et overblik over, om den fanger din interesse.

Bland-selv er det fornuftige valg
Ved at designe sin egen unikke TV-pakke følger der en række fordele for dig. Du vil først og fremmest have det hele samlet ét sted, og du kan tage det med på farten. Det vil i langt de fleste tilfælde også kunne betale sig for dig, idet de traditionelle TV-pakker efterhånden er en halvdyr fornøjelse.
Du får desuden muligheden for fleksibel TV-kiggeri. Du kan nemt stoppe og pause det, du er i gang med at streame. Når du ønsker at genoptage seningen, kan du starte præcis, hvor du stoppede.

Send til en kollega

0.047