23948sdkhjf

Sådan indretter du dit nybyggede hus

Dit nybyggede hus er endelig blevet færdigt.

Der findes annonceret indhold i denne artikel

Alle rum er tomme og alle væggene er hvide. Nu mangler du kun at indrette huset. Men det kan være meget svært at få skabt en personlig indretning i sit nybyggeri. Derfor har vi samlet nogle gode råd til, hvordan du indretter dit nye hjem på den bedst mulige måde.

Udnyt pladsen godt
Det kan være svært at indrette et helt tomt hus. For hvordan gør man det på den bedste måde, mens man samtidig udnytter alt pladsen på en god måde? En lænestol kan være den perfekte måde at udnytte et hjørne, som ikke bruges til noget. På den måde får du en ekstra siddeplads – og ovenikøbet måske den bedste siddeplads i huset. Og du udnytter samtidig en svær plads, hvor der ikke ellers kan stå mange ting. Lænestole fås her hos My Home, der har lænestolen til enhver smag.

Igen skal man tænke på, hvordan huset ellers er indrettet, hvor meget plads man har, og hvordan stilen er. Passer en læderstol eller en stofstol bedst ind? Og er der plads til en tilhørende skammel? Alt det skal være i dine overvejelser, inden du vælger lænestolen til dit nye hjem.

Mix nyt og gammelt og byg dit eget møbel
Fordi et nybygget hus ofte kan virke meget tomt og klinisk, kan det være en god ide at få noget personlighed ind i ved at mikse nyt og gammelt. Det kan være genstande fra rejser, ting der er arvet eller ting, du selv har lavet eller bygget. Tænk gerne lidt skævt og personligt, så huset kan få et tvist.
Du kan blandt andet lave dine egne reoler med groft og naturligt træ eller dit eget lille sofabord ud ad en gammel dør. På den måde skaber du en helt personlig stil og får måske brugt nogle af de materialer, som fandtes i det gamle hus eller som blev brugt til at bygge det nye. Så får du udnyttet alle resterne og skaber samtidig et helt unikt møbel, der er med til at give dit eget præg på det nye hus. Så find værktøjerne frem og byg dit eget møbel eller genstand, som kan give det ellers meget kliniske look ved et nybygget hus lidt mere kant og råhed.

Mal væggene i flere farver
En anden og meget indlysende måde at gøre det tomme nybyggede hus mere personligt og mindre klinisk, er at male væggene i andre farver end hvid. Det behøver ikke nødvendigvis være de mest spraglede farver. Det kunne blot være jordfarver eller farver i grålige toner. På den måde skaber du igen mere personlighed og skaber på en nem måde en mere hjemlig atmosfære.

Send til en kollega

0.078