23948sdkhjf

Mindsk din virksomheds driftsomkostninger med teknisk isolering

Med teknisk isolering på industri- og procesanlæg er det muligt at mindske energitabet i en virksomhed. En teknisk isolering bidrager samtidig til øget beskyttelse af medarbejdere, da man undgår personfare ved arbejde i områder med eksempelvis høje temperaturer. Læs mere om arbejdet og fordelene med teknisk isolering her. 

Isoleringsmateriale

Når der skal isoleres mod varme og kulde, er det primært mineraluld, der bliver brugt som isoleringsmateriale. Det er en fællesbetegnelse for sten- og glasuld, og det er anvendeligt til langt de fleste almindelige opgaver med isolering. Materialet til en isolering afhænger af opgaven, og det er også muligt at gøre brug af keramisk isolering, cellegummi, aerogel, polyurethan eller foamglass. Det kræver en vis erfaring at udvælge den rette type isoleringsmateriale, og man bør derfor søge professionel hjælp.

Hvilke emner isolerer man og hvorfor?

Det er muligt at isolere eksempelvis tanke, kedler og skorstene. En isolering udføres for at reducere overfladetemperaturer, mindske varmetab og sikre energieffektivitet. Det er altså med til at holde driftsomkostningerne nede, da disse emner står for en stor del af energiforbruget. 

Isolering af rør og rørsystemer har forskellige formål afhængigt af rørtype og branche, den udføres i. I fødevare- og medicinalindustrien eksempelvis, bliver rørsystemer typisk isoleret for at sikre en stabil temperatur i rørene, så man er sikret, at slutproduktet lever op til de mange kvalitetskrav, der er i netop disse brancher. På eksempelvis kraft- og varmeværker bruger man isolation af rør til at sænke overfladetemperaturen, der sikrer et lavt energiforbrug, som i sidste ende påvirker både driftsomkostninger og miljø positivt.

Lydisolering

Det er også muligt at isolere mod støj og for at sikre en bedre akustik. Det kan gøres både af interne og eksterne hensyn. Det kan eksempelvis være i en produktionshal, hvor medarbejderne kan skånes for høje lyde. Eller i institutioner, hvor lydniveauet til tider kan være højt. Det er også muligt at lydisolere bygninger og større områder, så larm fra disse ikke er til gene for omgivelserne. 

Leverandør med stort knowhow og erfaring

Hos Persolit Entreprenørfirma udfører de teknisk isolering af alle typer industrianlæg, og du er derfor altid sikret en tilpasset løsning til dine behov. Foruden deres mange års erfaring og kompetente ekspertise, kan de beklæde materialerne fra eget værksted, hvilket er en stor fordel, da det forkorter arbejdsprocessen betydeligt. De har også egne stilladser til at udføre arbejdet, ligesom de kan tilbyde droneinspektioner for vedligehold. Persolit har syv afdelinger fordelt i hele Danmark og kan derfor hjælpe dig og din virksomhed uanset lokation. 

Send til en kollega

0.031