23948sdkhjf

Start året med det optimale erhvervsabonnement

Ervhvervsabonnementer og erhvervsmobiler er i denne tid er vigtigere end nogensinde før, hvor medarbejdere er sendt hjem, mens hjulene i virksomheden stadig skal køre rundt.

Det kan derfor være frustrerende for både medarbejder og virksomhed, hvis erhvervsabonnementet ikke bare virker, som det skal. Der skal være den bedste dækning i hele landet og Europa for altid at være kontaktbar – både til kunder og kolleger. Du skal have adgang til en altid tilgængelig kundeservice, der kan hjælpe dig med det samme. Der skal være gennemskuelige vilkår og helst ingen merforbrugsregninger ved normal brug, så virksomheden ikke får sig en træls overraskelse.

Det danske marked for erhvervsabonnementer kan være svære at gennemskue, og det kan hurtigt blive uoverskueligt og tidskrævende at finde det hele rigtige mobilabonnement til erhverv. Men der er potentiale til at spare penge, der i sidste ende kan gøre godt for bundlinjen.

Men hvor skal man starte?

Dansk erhvervstelefoni når det er bedst
Den danske fremadstormende televirksomhed Duka har med skarpe priser, gennemskuelige vilkår og exceptionel kundeservice lavet et erhvervsabonnement, som flere og flere virksomheder har fået øjnene op for.

Med et erhvervsabonnement fra Duka skal du blot tage stilling til, om medarbejderne skal have 10, 20 eller 50 GB data. For alle abonnementerne har fri tale og fri SMS på nordens bedste dækning. Du kan tilmed ringe frit i og til hele EU samt Norge, Færøerne og Island. Har du en virksomhed eller er ansat i en med medarbejdere, der arbejder over landegrænser, kan din virksomhed undgå at betale for meget med Duka.

Erhversvstelefoni fra Duka giver dig også en hidtil udset grad fleksibilitet, som de fleste virksomheder kan lede længe efter i deres nuværende erhvervsabonnementer. Der er nemlig hverken binding eller oprettelsesgebyrer på dukaTALE abonnementer, så din virksomhed med lethed kan oprette og opsige deres erhvervsabonnementer, som det passer den.

Få en erhvervsmobiltelefon
Skal du ovenikøbet også have fat i mobiltelefoner til dit erhverv, er kvalitet og funktionalitet nok de vigtigste fokuspunkter at have. Duka har et mindre udvalg af erhvervsmobiltelefoner, hvis man sammenligner dem med deres konkurrenter.

Men det er et bevidst valg. For med et lille udvalg, kan de nemlig gennemteste og sikre sig, at deres kundeservice kender telefoner til punkt og prikke, således de kan hjælpe deres kunder videre uanset hvilket problem, de har med deres telefon.

Find et erhvervsabonnement til din arbejdstelefon

Send til en kollega

0.062