23948sdkhjf

Byggebranchen køber LED belysning på nettet som aldrig før

Stor forhandler af LED-belysning ser klar tendens til, at byggebranchens indkøb af LED-belysning i stigende grad foregår online.

Der er ingen tvivl om, at den danske byggebranche har travlt. Hjulene drejer for fulde drøn, og heldigvis er det ikke et af de områder, hvor Coronakrisen har sat alt på pause. Mange steder oplever virksomhederne, at ordrebøgerne er fulde langt ind i det nye år, og det kan flere steder være svært at følge med efterspørgslen i markedet. 

Alt sammen stiller samtidig rigtig store krav til, at man kan få leveret de rette materialer, man skal bruge, og på rette tid og sted, så projekterne ikke går i stå. 

Flere og flere professionelle køber LED belysning ind på nettet
Ét af de områder, hvor man mærker efterspørgslen på materialer, er indenfor LED belysning. Her handlere flere og flere professionelle på nettet, hvor udvalget er større end hos de almindelige grossister, og hvor man nemt kan finde de helt rigtige produkter til sine projekter. Samtidig er alt mere gennemsigtigt på nettet, og det er rigtig nemt at finde og sammenligne priser og produkter mellem de forskellige forhandlere på nettet, så man ved større indkøb kan sikre, at man får de bedste priser. 

Det er noget, man mærker hos den store danske LED forhandler PlusLED. Via webshoppen plusled.dk, sælger de LED belysning til både private og erhverv indenfor bla. byggebranchen. PlusLED har eksisteret længe, og her kan man tydeligt mærke, at håndværkerne køber mere og mere på nettet, og rigtig mange kunder kommer igen og igen. 

Kunderne synes, at det er nemt, og at de kan få leveret deres LED produkter hurtigt. Typisk skriver erhvervskunder som fx elektrikere og el-installatører blot på et samlet tilbud, eller en udbudssag, på det, de skal bruge, og så får de en skarp samlet pris. Andre gange henvender kunderne sig med en forespørgsel på en god løsning, og så kan man i fællesskab tage en god snak og afklare, hvilke LED produkter, der er de helt rigtige til projektet. 

Populære LED produkter
LED har givet mulighed for at tænke belysning ind på helt nye måder, når man bygger, og der findes et hav af smarte og innovative produkter. Nogle af de produkter, man hos PlusLED mærker stor efterspørgsel på, er LED indbygningsarmaturer, LED spots til loftet, LED strips både til belysning, men også til byggelys på byggepladsen, samt LED projektører og en række produkter inden for Smart Home belysning, som er blevet rigtig populært.  

Handl med ro i maven
Hvis du selv vil i gang med at handle LED på nettet, så kan et godt råd være, at søge efter etablerede forhandlere og webshops med god historik, så man tør stole på, at forretningen også er der i morgen. Så er der styr på garantien. Det kan også være en god idé at sikre, om forretningen fx har god feedback på Trustpilot, inden du selv prøver at købe derfra. Herfra er det blot at komme i gang. Der kan være rigtig mange penge og tid at spare på materialerne på nettet. 

Send til en kollega

0.047