23948sdkhjf

Start ro-sæsonen derhjemme og gå i gang med nytårsforsættet

Vinterkulden og Corona kalder ikke ligefrem på aktivitet udenfor. Det ved vi alle godt efterhånden.

Og fitnesscentrene er lukkede, hvilket vil sige, vi ikke kan gøre så meget andet end at blive hjemme. Men som så mange andre har det, er at komme i form langt oppe på nytårsforsætlisten. Heldigvis kan du træne din roning derhjemme, uden du behøver at tænke på vejrforhold og andre mennesker.

Hvorfor købe din egen romaskine?
At have sin egen romaskine derhjemme kan have mange fordele. Blandt andet er du ikke afhængig af, om vejret egner sig til, at du tager ud og ror i kanalen. For det andet kan du meget nemmere lokke dig selv til at begynde træningen, når du ikke skal gøre så meget andet end at sætte dig i maskinen og begynde at ro. Det kan godt kræve en del overbevisning at tage ud på vandet eller ned i fitnesscenteret. Men hvis du har en romaskine, eksempelvis en Abilica romaskine, derhjemme, er der ikke meget, der taler imod. Hvis du overvejer at investere i en romaskine, så køb en model fra Abilica.

Det er også i høj grad nemmere at sørge for komforten af ens træning, når man trygt derhjemme kan gå i gang. Du kan tage de pauser, du har brug for, spise den mad, du har lyst til, og ikke mindst undgå at bekymre dig om alle mulige andre mennesker hele tiden.

Hvilken romaskine skal du så vælge
Når du har besluttet dig for at købe en romaskine, skal du tænkte over nogle ting, inden du vælger en. Som med så mange andre ting, skal du tænke over hvor meget, du kommer til at bruge den. Er du en hyppig roer, kan du med god samvittighed lægge nogle flere penge i den, end hvis du ikke ror særlig meget. Dine ambitioner er også vigtige at tænke med i beslutningen. Hvis du træner meget og har nogle meget klare mål med din roning, så kan du vælge en romaskine, der har flere funktioner, og som kan udfordre dig lidt mere.

Men en romaskine er ikke kun for dig, der ror på vandet også. En romaskine kommer rundt om alle dine muskler, og det er et fantastisk redskab til dig, der bare gerne vil i bedre form. Med en romaskine kan træne din styrke og din kondition på en og samme tid.

Send til en kollega

0.031