23948sdkhjf

Få styr på omkostninger og miljøaftryk med bæredygtig emballage

Det er nu muligt at få emballage, der er både kosteffektivt, holdbart og bæredygtigt på én og samme tid. Totalleverandøren MC Emballage har nemlig taget det første skridt, så du som virksomhed kan komme tættere på dine bæredygtige mål uden at gå på kompromis med kvalitet, holdbarhed og omkostningsgrænser.

Annonce fra mc emballage a/s

Professionel rådgivning om bæredygtige løsninger

Hos MC emballage har det aldrig været nok bare at levere emballageløsninger. Det har for virksomheden altid været et mål at hjælpe andre virksomheder med at få de helt rette løsninger til lige netop deres behov. Og nu har MC emballage taget skridtet videre. De ønsker at rådgive andre virksomheder om, hvordan de bedst muligt tilpasser sig den grønne dagsorden med miljøvenlig emballage, da netop den grønne omstilling er særligt vigtig for MC emballage selv.

Virksomheden har med mange års erfaring og med deres totalløsninger stor indsigt i forskellige typer af emballage og hver deres afsæt på miljøet. MC emballage kan derfor rådgive andre virksomheder i, hvordan de kan miljøoptimere deres emballageløsninger fremadrettet. Under denne rådgivning er der specielt fokus på biobaserede materialer samt dét at sikre genanvendelse af materialer og materialereduktion - og selvfølgelig uden at hverken kvalitet eller brug mister sin høje kvalitet. På den måde kan virksomheder bedst muligt udnytte de tilgængelige ressourcer.

Bæredygtige løsninger, der er både holdbare og kosteffektive

Da pakning og emballage ofte består af mere end blot en rulle tape eller en papkasse, kan det som virksomhed godt betale sig at overveje optimering af selve emballageprocessen. Her skal virksomheder se på materialevalg, samt hvordan de gennem det kan mindske emballagespild. Dette er godt for miljøet og samtidig godt for virksomheders omkostninger. Med mindre spild er der nemlig også færre omkostninger.

Du kan som virksomhed få det fulde udbytte af din emballage, uden at du skal bruge penge på dele, som alligevel bliver smidt ud. Hertil kan du med den rette emballage sikre, at dine produkter bliver opbevaret eller leveret sikkert og holdbart.

Endelig er det for forbrugerne blevet endnu vigtigere, at virksomheder handler miljøbevidst. Du kan derfor bedre sikre din plads på markedets, hvis du vælger bæredygtig emballage.

Om MC emballage

MC emballage er en totalleverandør inden for emballage- og pakningsløsninger. Det er en virksomhed, som med et lager på 14.000 m² og mere end 15.000 varenumre på hylderne tilbyder et bredt varesortiment, så dine ordrer kan sammensættes og tilpasses efter dit præcise behov.

Dét betyder for dig, at du kan bestille alle dine emballageløsninger ét sted, hvilket vil mindske dine procesomkostninger og den mængde af tid, du skal bruge på at bestille emballagen.

Send til en kollega

0.032