23948sdkhjf

Løftebordet - lagerets uundværlige makker

På en virksomheds lager består arbejdet et langt stykke hen ad vejen af at flytte varer fra et sted til et andet.

Arbejdet foregår nu til dags ofte med forskellige typer af hjælpemidler, således at medarbejdernes kroppe skånes og risikoen for arbejdsulykker reduceres. På dette område er der i årenes løb sket en stor udvikling, og lagerarbejdere har i dag et langt bedre arbejdsmiljø end for blot få årtier siden. Herudover har medarbejderne med hjælpemidlerne desuden en højere effektivitet. Det ser vi nærmere på her. 

Lageret er virksomhedens nerve 
Lageret er, udover produktionen hvis virksomheden selv producerer sine varer, ofte det travleste sted i virksomheden. Alle ved, hvad de skal gøre og man arbejder målrettet med sine opgaver. Til opgaverne med at bringe objekter op til eller ned fra hylder anvendes der bl.a. palleløftere, trucks og ikke mindst løftebord. Dette uundværlige redskab er konstrueret til at løfte tungt gods, således at medarbejderne ikke bruger deres krop uhensigtsmæssigt og derved risikerer skader.  

Sikkerhed og effektivitet 
Sikkerhed er af stor vigtighed på et lager, da der håndteres store og tunge elementer og det kan være fatalt f.eks. at få gods ned over sig. Hos AJ Produkter føres et bredt udvalg af arbejdsredskaber, der har til formål dels at øge sikkerheden for lagerets medarbejdere, men i høj grad også at øge effektiviteten, således at flere varer kan komme igennem systemet. Med redskaber som stiger, pallestablere og løftebord bliver arbejdet på lageret både mere sikkert og effektivt for medarbejdere og virksomheden. 

Løftebord til stort og småt 
Hos AJ Produkter finder du løftebord i flere forskellige størrelser og vægtkapaciteter, lige fra 500 kilo som måske ikke lyder af så meget men ikke desto mindre kan dække en hel del stort og småt og helt op til 4000 kilo. Så tunge objekter hører dog nok til sjældenhederne, men det hænder, og så er det vigtigt at have det rette udstyr. Bordene er eldrevne og betjenes let med en knap på en fjernbetjening. Denne type arbejdsredskab bruges til opgaver der skal løftes få meter op. Ved højere løft er en truck sagen. 

Lageret er imidlertid ikke det eneste sted, hvor løfte- og transportredskaber med fordel kan anvendes. Også på steder som værksteder og produktionshaller er disse hjælpere meget brugt. I produktionsfasen kan der være tale om at skulle løfte produkter op for bedre at kunne arbejde med dem eller for at få en god arbejdshøjde, således at kroppen skånes for uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. 

Hos AJ Produkter får du altid personlig betjening til at finde lige netop det produkt, der er rigtigt for dine medarbejdere. Med det rigtige udstyr kan du passer du godt på dine medarbejdere og øger effektiviteten, hvilket i sidste ende gavner omsætningen. 

Send til en kollega

0.047