23948sdkhjf

Få drømmen om ny bolig realiseret på byggegrund nær Aalborg

Når jagten på drømmeboligen går ind, er der mange ting, der skal gå op i en højere enhed.

Ønsket om at finde den den rette bolig, hvor rammerne for livet skal skabes, kan vise sig at være vanskeligt at få opfyldt: Der er ofte særlige ønsker eller krav til boligens størrelse, plantegning, placering på grund og - allervigtigst - BELIGGENHED! 

Enhver boligsøgende ved, at jo flere ønsker og krav, man måtte have til boligen, jo mere snævert bliver søgefeltet. Med et boligmarked, hvor antallet af udbudte boliger er det laveste i årevis, vil antallet af boliger, som køberen kan vælge imellem, selvsagt være tilsvarende lavt.
Derfor er byggegrunde i populære områder attraktive som aldrig før! Her har den kommende husejer muligheden for at skabe drømmehuset i de perfekte rammer.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed… 

Købere af byggegrunde forelsker sig i beliggenheden, og muligheden for selv at skabe et hjem, der er præcis dét, de drømmer om.
Med 45 grunde til salg i nærheden af Aalborg er Tofthøjen fremtiden for familier, der ønsker at bo tæt på byen, men stadig være i kontakt med naturen og det hyggelige landsbymiljø, som Storvorde byder på.
Byggegrundene er velplacerede i et let kuperet terræn, der spiller perfekt sammen med den omkringliggende natur. Limfjordens vande kan ses med det blotte øje, og det kan virke helt ufatteligt at man på 20 min. kan befinde i Aalborgs centrum, når man står i haven og nyder den rolige atmosfære og det smukke udsyn over marker og skovbryn. 

Mange har allerede købt en grund på Tofthøjen, og efterspørgslen på ledige byggegrunde til salg i Aalborg, Nordjylland er høj. Med en pragtfuld beliggenhed, grunde i varierende størrelser og stisystemer til skole, institutioner og dagligvarebutikker, er Tofthøjen det oplagte valg for boligsøgende familier. Her får familien et hjem i et trygt lokalmiljø, hvor voksne og børn i alle aldre vil stortrives.

 Bliv en del af et skønt lokalsamfund 

Storvorde har det hele: Et velfungerende lokalmiljø med flere butikker, aktivt foreningsliv, skole og institutioner. Med Limfjorden og Lille Vildmose i nærheden, er der masser af skøn natur at gå på opdagelse i. Hvad enten batterierne skal lades op med en gåtur i grønne omgivelser, eller Aalborgs byliv skal besøges, er alt indenfor rækkevidde.

Med adresse på Tofthøjen er motorvej E45 kun 10 km væk - så uanset om arbejdspladsen ligger nord eller syd for fjorden, er det nemt og hurtigt at komme frem. Desuden er infrastrukturen i øvrigt i top, og med bybus til Aalborg, er det ingen sag at benytte de mange tilbud, regionens hovedstad kan byde på. Der hersker ingen tvivl om, at byggegrundene på Tofthøjen er et rigtig godt bud på “den perfekte beliggenhed”. 

Send til en kollega

0.046