23948sdkhjf

Hjælp fra vikarbureauer kan sætte gang i byggeprojekterne

Den danske sommer er i fuld sving, og rundt omkring holder mange danskere en velfortjent ferie fra arbejdet.

Dette indhold er sponsoreret

Vi er i august måned, og den varme sommer betyder, at der er godt gang i byggeprojekterne rundt i landet - både professionelt og rundt i danskernes egne hjem. 

Udover at det kan være både sjovt og spændende at have gang i et nyt projekt, og at man bagefter har mulighed for at kunne læne sig tilbage og nyde det færdige produkt, efter sit eventuelle hårde arbejde, så er det derudover også med til, at flere uddannede indenfor håndværkerfagene kommer i job. 

Vikarbureauer er en stor hjælp
Det er super godt, at der er kommet gang i projekterne rundt omkring i landet. Det er nemlig med til, at flere danskere, som har uddannet sig indenfor en af håndværker brancherne, kan komme i arbejde og få brugt deres evner. Nogle af dem bliver blandt andet ansat og får arbejde gennem et vikarbureau. 

Vikarbureauer, der står klar med hjælp i form af uddannede og dygtige vikarer indenfor håndværker brancherne, kan findes rundt i hele landet. Også i byer, der stadig er under udvikling, som for eksempel et vikarbureau Herning. 

Men når man taler om uddannelser indenfor håndværkerfagene, så findes der naturligvis en masse forskellige brancher indenfor området. Her kan der være tale om alt fra murere og tømrer til VVS og malere. Og indenfor hændværkerfagene er det særligt en branche, som har fået så mange efterspørgsler det seneste år, at de oplever mangel på arbejdskraft. 

Malere mangler arbejdskraft 
Hvis man tager et kig på antallet af ledige malersvende i foråret 2021 og sammenligner det med antallet året inden, så er det et antal, som er faldet. Umiddelbart er det jo en rigtig god ting, at flere malersvende er kommet i arbejde, men den store efterspørgsel har også medført, at flere malersvende simpelthen mangler arbejdskraft.

Faktisk forholder det sig sådan, at mere end en tredjedel af de danske malermestre rundt i landet bliver nødt til at takke nej til opgaver og dermed begrænse deres produktion, fordi de mangler arbejdskraft.

Efterspørgslen på malere er altså steget, men det betyder også, at der er brug for flere malere, som er dannet og erfarne nok til at kunne leve op til kundernes forventninger. Her vil en mulig løsning kunne være at få hjælp af et vikarbureau, som står klar med en eller flere vikarer, der kan hjælpe i håndværkerfaget, alt efter hvilken opgave der er tale om. Finder man et godt bureau, så vil man kunne få vikarer indenfor de fleste brancher, heriblandt uddannede og dygtige malermestre. 

Send til en kollega

0.082