23948sdkhjf

Øg dine medarbejderes samarbejdsevner og skab succes

Medarbejdernes samarbejdsevner i en virksomhed er en nøglefaktor for at kunne skabet værdi og øget vækst.

Infrastrukturen er mindst lige så vigtigt som det udefrakommende, og hvis grundelementerne ikke fungerer, vil man sjældent kunne skabe en langsigtet fremtid.

Som leder er det vigtigt at skabe gode rammer for sine medarbejdere, da de er kilden til succes. Det er dem som sørger for at arbejdet bliver gjort, og hvis der ikke er en god arbejdsmoral og struktur, vil det færdige arbejde sjældent være en succes. For derved at skabe fremgang i begge ender, er det først og fremmest vigtigt at have fokus på sine medarbejdere.

Afhold sammenkomster
Det sociale på en arbejdsplads er mindst lige så vigtigt som lønnen og selve arbejdet. Nok kan man finde arbejdet og projektet interessant, men hvis man ikke trives socialt, kan det være svært at have overskud og glæde til at udføre sit arbejde. En god ide kan derfor være at afholde årlige firmafester i form af sommerfest eller julefrokost.

Charlottehaven er en smuk og æstetisk oase der giver anledning til at holde firmafest i København, hvor medarbejderne har mulighed for at slappe af i rolige omgivelser. Havnebadet og svanemøllestranden ligger blot et stenkast derfra og yderligere tilbydes der fitness og Health Club hvor man har mulighed for at komme ned i gear og skabe dybere samtaler med sine kollegaer.

Anerkendelse
Udover at afholde sociale arrangementer for sine medarbejdere, er det også vigtigt at anerkende dem for sit arbejde. I en travl hverdag hvor der er mange opgaver at skulle forholde sig til, kan man have tendens til at glemme at værdsætte hver enkelt medarbejder for deres arbejde. Dette kan måske synes som en mindre værdifaktor, men faktisk er den ganske væsentlig, da man yder en langt større indsats når man føler sig set og hørt.

Dette er også en af grundende til at MUS-samtaler er vigtige, da medarbejdere hermed har mulighed for at komme med deres input til at skabe en bedre arbejdsplads. Vigtigt er det derfor enten personligt at anerkende hvis en medarbejder har udført et godt stykke arbejde, men også små elementer som kageordning, en kaffemaskine eller en julegave, er små elementer der tilføjer værdi, og gør at de vælger at blive på denne arbejdsplads frem for en anden.

Afhold konferencer
For at sikre at medarbejdere hele tiden udvikles kræver det at de bliver undervist med fornyet viden. Konferencer er derfor en god måde, hvorpå man udveksler viden og erfaringer og således styrke medarbejdernes kompetencer på arbejdspladsen. Der findes et stort udvalg af konferencelokaler hos Charlottehaven, der tilbyder æstetiske og rummelige rammer for både mindre såvel som større grupper. Yderligere er det også her muligt at afholde kurser eller øvrige events for at samle medarbejderne.

Send til en kollega

0.047