23948sdkhjf

UVC dekontaminering til transportbånd

UVC-lys eliminerer bakterier og sikrer hygiejnen på transportbåndet

Listeria-sagen: så galt kan det gå, når virksomheder ikke tager hygiejnen alvorligt

Listeria-sagen eller rullepølse-sagen fra 2014 rettede for alvor opmærksomheden mod vigtigheden af dekontaminering i fødevareproduktion. Den 6. maj 2014 tager fødevarekontrollen en prøve fra en lammerullepølse hos Jørn A. Rullepølser A/S. Resultatet var, at der var listeria i rullepølsen, og produktionen blev derfor trukket tilbage. Men skaden var allerede sket. En række patienter var blevet smittet. 11 kvinder og ni mænd var blevet ramt, og heriblandt var der 12, der afgik ved døden. Jørn A. Rullepølser A/S lukkede og slukkede. Det stod derfor klart, hvor altafgørende det er, at fødevareproduktion lever op til ekstremt høje standarder indenfor hygiejne. Skandalen må aldrig blive gentaget.

Løsningen er klar: UVC-lys

Bakterier er en af de største trusler for fødevarebranchen. UVC-lys kan mindske eller eliminere denne trussel. Lyset sørger for, at bakteriernes DNA inaktiveres. Kimbelastningen er ekstremt lav, og faktisk sørger lyset for, at det er lavt hele dagen. Steriliseringen foregår uden afbrydelser og er derfor ekstremt effektiv.

T2018 - sterilisationssystem

T2018 er et sterilisationssystem til transportbånd. Sammen med eksperter fra kødforarbejdningsindustrien er det blevet udviklet, og det betyder, at kvaliteten er forbedret. Systemet har en effektiv desinfektionsydelse og er udviklet til transportbånd og våde områder. Det er også udviklet til uhensigtsmæssige driftsforhold, hvilket betyder, at systemet er vandtæt under tryk. Det kan ligeledes anvendes til varmefølsomme overfalder. Endnu en fordel er, at UV-rørene kan udskiftes uden at afmontere systemet på under to minutter. Din produktion behøver for ikke at stoppe, selv når UV-rørene udskiftes. Det er en kæmpe fordel, da dine omkostninger således ikke påvirkes af produktionsstop.

Lyder det som noget for dig og din virksomhed?

Så vil det glæde dig endnu mere at høre, at det endda nemt kan installeres og blive en del af din produktion. UVC dekontaminering til transportbånd er vejen frem til sikker hygiejne. Og lad os ikke glemme, at det også er kemifrit og bæredygtigt.

Send til en kollega

0.031