23948sdkhjf

Giv indretningen et frisk pust med din yndlingstræsort

Træ er et materiale, som har været populært i mange år og fortsat er det. Derfor er det også noget som man ser i de fleste hjem – dette gælder fx flotte rustikke spiseborde.

Du har mulighed for at skabe de bordplader efter mål, som du lige præcis går og drømmer om. Udvælg den ønskede størrelse, tykkelse, udskæringer og meget mere. På denne måde får du en unik bordplade, som passer lige præcis ind i dit hjem.

Træsorten er naturligvis også meget vigtigt at gøre nogle gode overvejelser omkring ved bordplader efter mål. Træsorten kan nemlig give det look, som du efterspørger. Du kan fx vælge mellem birk, bøg, eg, kirsebær, mahogni og meget mere.

Indret med træ på forskellige faconer
Hop med på moden og hiv naturen inden for i boligen. Naturmaterialer er in som aldrig før. Hiver du fat i et boligmagasin eller scroller ned gennem de sociale medier, vil du hurtigt opdage, at boligindretningen bugner af træ.

Der er flere grunde til dens popularitet. Man kan bl.a. pege på at træ er materiale, som kan holde mange år fremadrettet – nærmest i generationer, hvis man behandler det korrekt. Træ giver samtidig et råt og rustikt look til boligen, som passer glimrende ind i den ellers minimalistiske skandinaviske stil.

Giv køkkenet en velfortjent makeover
Er du ved at renovere køkkenet og går med overvejelser omkring køkkenbordplader efter mål i træ? Dette kan vi stærkt anbefale, da det giver et helt specielt og unikt look med træets flotte farvespil og skønne struktur.

Træ er et naturprodukt, og kan derfor naturligvis variere i nuancer og struktur. Dette gør blot din køkkenbordplade endnu mere unik, og du finder ikke en som er hundrede procent magen til din. Derudover kan du overfladebehandle din bordplade i forskellige olier, som gør den endnu mere unik.

Hvis du ønsker det lyse og lette udtryk, så kan det anbefales at gå på jagt efter træsorterne ask, ahorn og birk. Hvis du ønsker mere varme til rummet så gå i stedet efter valnød, mahogni og eg.

Du kan forlænge din bordplades levetid yderligere med oliering og den rette pleje. En ubeskyttet overflade er mere tilbøjelig til at tage imod rødvin og hvad du ellers skulle risikere at spille på den. Derudover er en beskyttet bordplade også bedre beskyttet mod diverse ridser, som kan komme i årenes løb.

 

 

 

 

 

 

Send til en kollega

0.047