23948sdkhjf

Kom godt igennem dit renoveringsprojekt udenfor

Solen står højt, sommeren er på vej og du kan for alvor begynde at se fejl og mangler på dit hus. Alt skriger efter en renovering, så hvilket bedre tidspunkt at gøre det på? Alt afhængigt af dine egne håndværksmæssige talenter, kan det meget vel være, at du får brug for lidt professionel hjælp, når det helt store renoveringsarbejde står for skud. Der er heldigvis rigeligt af hjælp at hente, så dit hus kommer til at stå knivskarpt, det næste lange stykke tid.

Lej et stillads til de uopnåelige højder

Når huset skal renoveres udenfor, kræver det tit, at du kommer op i nogle højder, hvor dine egne ben ikke kan følge med. Det er her heller ikke altid nok, eller for den sags skyld hensigtsmæssigt, at placere dig på en stige, hvis du skal fikse noget. Du kan derfor med fordel drage nytte af et tilbud om Professionel opsætning af stillads i forbindelse med dit byggeprojekt, så både du og dine håndværkere kan klare renoveringen trygt og sikkert, og med mindst mulig fare for at falde fra store højder.

Et stillads til flere forskellige typer opgaver

Stilladset kan nemlig både blive brugt, hvis du skal have foretaget renoveringsarbejde af dine mursten, vinduer, malerarbejde eller noget helt fjerde. Starter vi med murstenene, er et tydeligt tegn på, at der kræver noget kærlighed ofte, at fugerne er slidte. Her kan du med fordel hyre en murer, som kan klare fugearbejdet, så dine mursten kommer til at se nye ud igen. Hvis du derimod selv har mod på det, og har dine hænder skruet rigtigt på, kan du også give dig i kast med projektet.

Giv den hele armen

Med flotte og nyrenoverede mursten, vil resten af din facade stikke i øjnene. Du kan derfor, når stilladset er leveret og sat op, benytte denne gyldne mulighed til også at fikse andre kosmetiske mangler ved dit hus. Vinduer står imod en masse vind, vejr og slid i løbet af året, hvoraf de ofte trænger til lidt omsorg. Du kan, hvis du vil have gjort det professionelt, ansætte en maler til at fikse vinduerne for dig, og en vinduespudser til at gøre dem pletfrie. Alternativt kan du, hvis du har nogle ugers ferie, eller blot nogle dage, hvor du ikke har planer, selv tage malerpensel i hånden, kravle op på stilladset og gå i gang med at male. Dit hus fortjener lidt kærlighed.

Send til en kollega

0.078