23948sdkhjf

Værd at vide om rulleporte

Skal du have installeret en ny dør eller port? Måske i virksomheden eller måske derhjemme? Så har du garanteret en masse spørgsmål. Det er nemlig ikke altid ligetil at finde ud af hvilken port, der vil fungere allerbedst. Der er meget at vælge imellem, og du er selvfølgelig interesseret i at få den absolut bedste løsning. Men hvis du er på udkig efter noget, som bare fungerer, så skal du måske overveje en Rulleport. Der er nemlig tale om en porttype med mange fordele, som garanteret også vil være en hjælp for dig. Læs mere om dette i denne guide.

God hjælp til virksomheden Dafgårds

Før vi går i dybden med, hvad en Rulleport er, følger en kort bemærkning om virksomheden Dafgårds og om, hvordan de fik hjælp til levering og installering af 170 dørløsninger. Her er der nemlig virkelig tale om bl.a. rulleporte, der virkelig er integreret i virksomheden, og som hjælper med at holde driften kørende. Dafgårds producerer nemlig færdigretter, og derfor var der høje krav til dørene – både i forhold til temperatur og hygiejne. Virksomheden havde da også fire ufravigelige krav, der alle blev fulgt til dørs. Læs mere om hvordan vi hjælp Dafgårds med vores rulleportsløsninger.

Hvad er en rulleport?

Før du køber en rulleport til din virksomhed eller dit private hjem, kan det være rart at vide hvilken dørtype, der egentlig er tale om. En Rulleport minder nemlig om en hejseport, men der er den forskel, at en rulleport oprulles over porthullet. På den måde kræver en rulleport ikke ekstra loftshøjde, og det er naturligvis en fordel. Hvis du gerne vil udnytte rulleporten endnu mere, kan du med fordel overveje at koble den til automatisk styring. Dermed vil du være i stand til at fjernstyre rulleporten, og det er naturligvis både praktisk og belejligt.

Hvad kan en rulleport bruges til?

En rulleport kan bruges til flere forskellige bygningstyper og kan have mange forskellige funktioner, alt efter dit behov. En oplagt løsning er for eksempel at bruge din rulleport som dør til garagen. Rulleporten er nemlig typisk stor i størrelsen, og derfor er den perfekt til garagen, hvor der jo skal være plads til en hel bil. Rulleporten kan dog også bruges til mere industrielle formål, for eksempel på lageret eller på fabrikken, hvor der også skal være plads til store køretøjer, maskiner m.m. Du kan altid kontakte en specialist, hvis du har spørgsmål til rulleporte.

Send til en kollega

0.031