23948sdkhjf

Anton Lassens Eftf. - dit lokale malerfirma i Aalborg

Anton Lassens Eftf., dit lokale malerfirma i Aalborg, har en historie, der strækker sig over mere end 135 år. Siden 1887 har vi ydet malerydelser i Aalborg og i det nordjyske, og vi er stolte over at have haft en hånd i mange af regionens mest betydningsfulde byggeprojekter.

Vores malerfirma lægger stor vægt på professionel rådgivning, kvalitetsarbejde, punktlighed og konkurrencedygtige priser. Med et team af erfarne og dygtige malere er vi klar til at tage os af dine maleropgaver, store som små, fra opfriskning af maling i stuen til malerarbejde på hele nybyggerier og skadesopgaver efter vand- eller brandskader.

Vi har gennem årene været med i mange fascinerende projekter, og vores brede erfaring spænder fra maling af private boliger til ikoniske bygninger som Budolfi Kirke og Aalborghus Slot. Uanset om det drejer sig om renovering, reparation eller istandsættelse, har vores malere ekspertisen og erfaringen til at levere et høj kvalitetsresultat.

Anton Lassen Malerfirma klarer alle maleropgaver

Er du ved at bygge nyt? Vores dygtige malerfirma er også klar til at tage sig af maling af nye byggerier, uanset om det er lejligheder, parcelhuse, store boligkomplekser eller firmadomiciler. Vi står for hele processen, lige fra facaden til de indvendige lokaler. Dit valg af farver bliver vores canvas, og vi sørger for, at resultatet lever op til dine forventninger.

Desuden er Anton Lassens Eftf. eksperter i maling efter vand- og brandskader. Det kan være en udfordring at male over spor af fugt og sod, men vores malere har kompetencerne og erfaringen til at sikre, at skaderne ikke trænger igennem malingen.

Ud over vores malerydelser til private og erhverv, er vi også engageret i løbende vedligeholdelse og reparation for boligforeninger i hele Nordjylland. Vi tror på, at et velholdt miljø ikke kun skaber skønne omgivelser for beboerne, men også bidrager til at minimere hærværk.

Uanset din malerudfordring, står Anton Lassens Eftf. klar til at rådgive og planlægge dit projekt. Vi har dyb forståelse for de særlige udfordringer, der kan opstå i regionen, fra kystnære områder til vindudsatte områder med lette jorde.

Til sidst, vi tilbyder altid et uforpligtende tilbud på din maleropgave i Nordjylland. Kontakt os i dag, og lad os sammen skabe farverige løsninger til din hverdag. Anton Lassens Eftf., din professionelle maler i Aalborg og Nordjylland. 

Kontakt Anton Lassen på tlf.: 98120099 eller kig forbi kontoret på Håndværkervej 9, 9000 Aalborg, Novaindex.com.

Send til en kollega

0.015