23948sdkhjf

Solenergi kan måske afhjælpe omkostningerne for din virksomhed

Solceller og udnyttelse af solens energi er en velkendt foranstaltning i flere private hjem rundt omkring i landet. Det fremstilles som en bæredygtig energiuddrivelse, der kan bidrage til at lette brugen af fossile brændstoffer, der har et relativt stort klimaaftryk. Men hvordan kan Solceller til Erhverv reelt bidrage til din virksomhed?

Billig strøm i dagtimerne

Solceller til erhverv kan være en fordelagtig løsning på energipriserne og deres indflydelse på de mikroøkonomiske forhold i din virksomhed. Størstedelen af virksomhedens drift, vil for de flestes vedkommende foregå i dagtimerne, hvor solen har sin indtræden og dermed kan udnyttes af solcellerne til at rekvirere strøm til virksomhedens strømkrævende faciliteter. Det kan for eksempel være lys, computer og andre essentielle, praktiske elementer i den almene driftsførelse. Solceller kan altså ses som en investering i virksomheden, hvor der kan gøres beregning på, hvilket økonomisk effekt denne investering kan have på lige netop din virksomhed. Denne beregning er altså med udgangspunkt i, hvornår disse solceller har betalt sig selv hjem igennem besparelse fra opkøbt strøm.

Ved Gram Energi kan du undersøge deres udbud på Solceller til Erhverv, og undersøge om det er noget, der kan forenes med din virksomhed.

CSR

Inddragelsen af solceller kan desuden bidrage positivt til virksomhedens CSR. CSR eller Coporate Social Responsibility, henviser til det ansvar virksomheder bærer i forbindelse med forvaltningen af vores samfund. Her indgår bæredygtighed som en afgørende faktor, eftersom det internationale samfund er i en klimakrise, er der stort fokus på, hvordan vi som samfund kan omdanne vores energibehov til mere klimavenlige løsninger. Det kan din virksomhed bidrage til ved at indføre Solceller til Erhverv som primær energikilde på arbejdspladsen, hvilket dermed kan bidrage positivt til virksomhedens CSR og generelle værdimæssige kodeks. Det kan i nogle tilfælde være en konkurrencemæssig fordel at engagere sig på dette punkt i takt med den grønne omstilling udvikler i samfundet.

Send til en kollega

0.03