23948sdkhjf

Kroophold i den smukkeste natur i Nordjylland

Nordjylland er et malerisk område i Danmark, der byder på en skøn blanding af natur, kultur og afslapning.

Hvis du overvejer at invitere din partner eller din familie på et uforglemmeligt og måske bedste kroophold i Nordjylland i dette charmerende hjørne af landet, så er Rold StorKro det perfekte valg.

Beliggende ved foden af Rold Skov, en af Danmarks mest imponerende skovområder, tilbyder Rold StorKro en unik mulighed for at opleve naturens skønhed og samtidig nyde luksuriøs indkvartering og gastronomi af højeste standard.

Kromad i særklasse

Uanset om du planlægger en romantisk flugt med din partner eller en hyggelig weekend med familien, så vil Rold StorKro opfylde dine forventninger med deres imponerende faciliteter og gæstfrihed. Hvert ophold på Rold StorKro er en rejse ind i gastronomiens verden, hvor kvaliteten af ​​maden er en prioritet.

Deres dedikerede kokke sammensætter retter baseret på sæsonens friske råvarer, og deres varierede menuer er en hyldest til dansk madkultur. Oplev en fornøjelse for ganen i den hyggelige atmosfære i deres restauranter, hvor smagsløgene forkæles med kulinariske mesterværker.

Panoramarestauranten på Rold StorKro tilbyder en udsøgt udsigt over Gravlev Ådal, hvilket skaber den perfekte ramme for en mindeværdig middag med din partner. Vælg mellem deres forskellige menuer, der er nøje sammensat for at imødekomme enhver smag.

Fra de mest delikate forretter til udsøgte hovedretter og uimodståelige desserter, vil din smagsoplevelse være i hænderne på dygtige kokke, der brænder for at levere det bedste til deres gæster.

Tag hunden med på kroophold

For dem, der søger en ægte afslappende flugt fra hverdagen, tilbyder Rold StorKro også kroophold med hund. Du kan tage din firbenede ven med dig og nyde skovvandringerne og den friske luft sammen.

Med en lille ekstra afgift kan din hund blive en del af jeres oplevelse på kroen og deltage i jeres eventyr i Nordjyllands smukke natur.

Smuk natur og byliv

Der er også rigelige muligheder for aktiviteter i området omkring Rold StorKro. Gå på opdagelse i Rold Skov, der strækker sig over store områder og byder på utallige vandrestier og udfordrende terræn. Se seværdigheder i Rold på Naturstyrelsen.dk.

Hvis I er mere til bylivet, kan I tage en tur til Aalborg, hvor I kan udforske butikker, museer og kulturelle attraktioner.

Uanset om du drømmer om et romantisk kroophold med din partner, en mindeværdig weekend med familien eller en afslappende tid i naturen med din hund, så er Rold StorKro den perfekte destination.

Deres dedikation til at levere en førsteklasses oplevelse, fra luksuriøse værelser til enestående madoplevelser og smukke omgivelser, gør dem til et højdepunkt i Nordjyllands kroscene.

Så hvorfor ikke tage et pusterum fra hverdagen og lade Rold StorKro give dig en uforglemmelig oplevelse i skønne omgivelser?

For mere information om deres kroophold, aktiviteter og booking, er deres dedikerede personale altid parat til at assistere dig.

Nytårsophold 2023/2024

Én ting er sikkert: Book nytårsophold 2023/2024 i Nordjylland hos Rold StorKro, som er den ultimative måde at afslutte året på og byde det nye år velkommen på en uforglemmelig måde.

Fra fredag den 29. december 2023 til tirsdag den 2. januar 2024 kan du opleve en helt særlig festlig atmosfære, der omfavner årets sidste dage og indleder det kommende år med glæde og begejstring.

På Rold StorKro er nytåret en begivenhed, der fejres med stil og elegance. Den 29. december markerer ankomsten til fire dages fejring, hvor du kan forvente luksuriøs indkvartering i de mest hyggelige omgivelser.

Fra den imponerende natur omkring Rold Skov til kroens velindrettede værelser og stuer, er hvert aspekt af dit ophold designet til at skabe en mindeværdig nytårsoplevelse.

Nytårsaften 2023

Højdepunktet af dette nytårsophold er selvfølgelig nytårsaften. Efter en dag med muligheder for at udforske Rold Skov eller slappe af på kroen, kan du se frem til en aften fyldt med festligheder.

Rold StorKro vil imponere dig med en overdådig nytårsfest, der inkluderer en gourmetmiddag, der serveres i deres elegante Panoramarestaurant.

Du vil blive forkælet med delikate retter, nøje udvalgt og tilberedt af kokkene for at give dig en uforglemmelig smagsoplevelse.

Og når klokken nærmer sig midnat, kan du se frem til et spektakulært nytårsfyrværkeri, der lyser op i nattehimlen og markerer overgangen til det nye år på den mest magiske måde.

Uforglemmeligt nytårsophold – fantastisk start på 2024

Din afrejse den 2. januar 2024 vil være fyldt med minder om det uforglemmelige nytårsophold. Du vil tage med dig et hjerte fyldt med glæde, maver fyldt med lækker mad og erindringer om de skønne omgivelser og den varme atmosfære på Rold StorKro.

Så hvis du søger den perfekte måde at byde det nye år velkommen på, omgivet af skønhed, lækker mad og festlig stemning, så er et nytårsophold hos Rold StorKro i Rold Skov den ultimative destination.

Lad årets festlige afslutning og nytåret i Nordjyllands charmerende omgivelser skabe minder, der vil vare langt ind i fremtiden.

Kontakt Rold StorKro for mere information om nytårsopholdets detaljer og bookingmuligheder, og gør dig klar til at opleve et nytårsophold, der vil overgå dine forventninger.

Send til en kollega

0.036