23948sdkhjf

Godt byggearbejde foregår med sikre stilladser

Har jeres virksomhed fået en byggeopgave, der kræver stilladser i stort format? Det er vigtigt, at der er helt styr på sikkerheden, når man bygger, og I kender formentlig alt til de krav, der er at leve op til. Stilladser er noget af det, der er svært at undvære, når man bygger eller renoverer i højden, og det er naturligvis vigtigt, at de er opsat sikkert og efter lovgivningen, så I har en sikker arbejdsplads at befærde jer på.

Hvis du har brug for professionel opsætning af stillads i forbindelse med dit byggeprojekt, uanset om det er til erhvervsbrug eller i privat øjemed, kan du prøve at kigge her og se, om ikke det kunne være noget for dig. Det kan også gælde, hvis der for eksempel skal renoveres spær eller lægges nyt tag på et almindeligt hus, hvor man ikke sådan lige kan komme til alle områderne – med et godt opsat stillads bliver det noget nemmere.

Både udlejning og opsætning

En ting er, at I kan leje et stillads gennem et professionelt firma – det er også ganske brugbart, men du vil formentlig også have behov for at have professionelle folk, der kan sætte det op. Det er nemlig ikke bare sådan lige og kræver i mange tilfælde også noget maskineri, der kan håndtere at arbejde i den højde, stilladset nu engang skal monteres i.

Derfor vil der med udlejningsaftalen da også medfølge muligheden for opsætning af stilladset, så I ved, at det er fuldstændig korrekt monteret, og at der ikke er nogen sikkerhedsmæssig fare ved at befinde sig på stilladset – jeres medarbejdere skal jo gerne kunne færdes trygt på stilladset, uden der er risiko for faldulykker eller det, der ligner. I kan prøve at kigge lidt nærmere online og skabe et overblik over de forskellige muligheder, der er for at få opsat stilladser.

Alt efter hvor stor opgaven er, kan det også være at I får brug for andre hjælpemidler som f.eks. en materialeelevator, der kan fragte byggematerialerne op i højden, så det ikke er nødvendigt at bære dem. Her kan et professionelt stilladsfirma også hjælpe jer med at finde ud af, hvilken type materialeelevator, der vil være rigtig for jer i forbindelse med det stillads I skal have sat op. På den måde kan I sikre jeg de bedste forudsætninger for at få en god og sikker arbejdsplads i højden.

Send til en kollega

0.031