23948sdkhjf

KD Handel - Førstevalg for autoophug i Nordjylland

I det store, nordjyske landskab er KD Handel den førende autoophugger, der specialiserer sig i bortskaffelse af køretøjer på en miljøvenlig måde

Hvad gør man med en gammel bil eller traktor, der ikke længere tjener noget formål? Og hvordan kan man håndtere det ansvarligt og miljøvenligt? Svaret er enkelt - man ringer til KD Handel. Dedikation til autoophug i Nordjylland, de miljøvenlige tilgange og engagementet i hele Nordjylland fremtid gør KD Handel til den ultimative ophugger i Nordjylland

Skrotning af bil i Nordjylland: En ny begyndelse for din gamle vogn

At sige farvel til din gamle bil eller traktor behøver ikke at være en sorgfuld proces. KD Handel gør processen let og problemfri. Som førende udbyder af autoophug i Nordjylland er KD Handel specialiseret i at demontere, genbruge og bortskaffe køretøjer på en bæredygtig måde. 

Uanset om dit gamle køretøj er blevet skadet i en ulykke eller blot er blevet for gammel til at køre, så bliver det taget imod med åbne arme. 

KD Handels erfarne team af fagfolk sørger for en ansvarlig nedbrydning af køretøjet, og de adskiller og genbruger komponenter, der stadig har liv i sig. Når de har fuldført processen, sørger de for, at eventuelt resterende materialer bortskaffes på en miljøvenlig og forsvarlig måde. 

Ligeledes er KD Handel registreret som nummerpladeoperatør hos SKAT, hvorfor de også står klar til at hjælpe med afmelding af din nummerplade. Så er du fri for selv at skulle døje med at fjerne nummerpladerne fra bilen. 

Med KD Handel i Nordjylland kan du sige farvel til din gamle slæde med god samvittighed og vide, at du har bidraget til at beskytte miljøet. 

Skrotpræmier for bil - Mange gevinster at hente

Hvis du benytter dig af KD Handel til at skrotte dit køretøj, skal du slet ikke tænke på noget - nemt og enkelt. 

For at overskueliggøre det for dig kan du herunder få et overblik over hele processen. 

  • KD Handel  afmelder dit køretøj fra Motorstyrelsen i SKAT og fjerner selv nummerpladerne på din bil
  • KD Handel er ISO-godkendte og overholder alle gældende miljøkrav i forhold til autoophug og skrothandel
  • KD Handel  tilbyder at afhente din bil på din adresse
  • KD Handel  tilbyder en ekstra bonus på 500,00 kr. ved aflevering af køretøj på Minkvej 3, Skagen
  • KD Handel garanterer kontant og hurtig afregning

KD Handel - Hele Nordjylland skrothandler

KD Handel er ikke kun en autoophugger - De er hele Nordjyllands skrothandler. Vores tjenester strækker sig fra Aalborg til Thy-Mors og dækker hele det nordjyske område. Uanset hvor du befinder dig i Nordjylland, står de klar til at imødekomme dine behov og ønsker. 

KD Handel tilbyder ikke kun autoophug, men også en bred vifte af services, herunder køb af skrotmetaller, udlåning af containere og meget mere. Deres dygtige team står klar til at hjælpe dig med at håndtere dine skrotbehov på en professionel og effektiv måde.

KD Handel er det bedste valg for autoophug og skrothåndtering i Nordjylland. Vælg KD Handel og bidrag til at bevare hele Nordjylland skønhed og miljøet sundhed.  

Send til en kollega

0.047