23948sdkhjf

Tibnor indfører nu et nyt Low-CO2 assortment

Tibnor, en førende leverandør af stål og metaller, har netop annonceret lanceringen af deres nye Low-CO2 assortment. Dette innovative sortiment er designet til at hjælpe virksomheder med at reducere deres CO2-aftryk og bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Hvordan nordens største stål grossist indfører Low CO2 assortment, kan du blive klogere på i denne artikel.

Komplet udskiftning af bjælkesortimentet

En af de mest spændende nyheder ved lanceringen af Tibnors Low-CO2 assortment er den komplette udskiftning af deres bjælkesortiment. Ved at erstatte de traditionelle bjælker med mere bæredygtige alternativer, såsom genbrugsmaterialer og materialer med lavt CO2-aftryk, kan virksomhederne reducere deres miljøpåvirkning betydeligt. Ved at reducere deres miljøpåvirkning og CO2-aftryk bidrager virksomheder til at mindske udledningen af drivhusgasser, der er en af hovedårsagerne til klimaforandringerne, hvilket er afgørende for at bevare vores miljø og sikre en bæredygtig fremtid for kommende generationer. Desuden bliver forbrugere og kunder i stigende grad opmærksomme på miljømæssige spørgsmål og foretrækker at støtte virksomheder, der tager ansvar for deres miljøpåvirkning.

Plader og hulprofiler fra SSAB Zero™

Et af de mest populære produkter i Tibnors nye Low-CO2 assortment er plader og hulprofiler fra SSAB Zero™. Disse produkter er fremstillet af genbrugsmaterialer og har et meget lavt CO2-aftryk. Ved at vælge disse produkter kan virksomhederne ikke kun reducere deres miljøpåvirkning, men også opfylde deres bæredygtighedsmål. Generelt er bæredygtighedsmål vigtige, så alle virksomheder og regeringer kan tage den i den globale indsats mod klimaforandringer. 

FN har i alt 17 mål, der spænder over områder som fattigdomsbekæmpelse, sundhed og trivsel, uddannelse, ligestilling, bæredygtig energi, klimaforandringer, beskyttelse af hav og landøkosystemer og meget mere. Målene blev vedtaget af FN's medlemslande i 2015. Målene har en deadline for opfyldelse i 2030, og de er en opfordring til alle lande, virksomheder og enkeltpersoner om at tage ansvar og bidrage til en mere bæredygtig fremtid for alle. 

Udforsk Low CO2 assortment

Tibnors nye Low-CO2 assortment tilbyder et bredt udvalg af produkter, der alle er designet til at hjælpe virksomheder med at reducere deres CO2-aftryk. Uanset om du har brug for bjælker, plader, hulprofiler eller andre stål- og metallelementer, kan du finde bæredygtige alternativer i dette sortiment.

Samlet set er Tibnors nye Low-CO2 assortment et spændende skridt mod en mere bæredygtig fremtid. Ved at tilbyde bæredygtige alternativer til traditionelle stål- og metallelementer kan virksomhederne reducere deres miljøpåvirkning og bidrage til at bevare vores planet. Uanset om du er en virksomhedsejer, ingeniør eller miljøbevidst forbruger, er det værd at udforske Tibnors nye sortiment og tage del i den grønne revolution.

Send til en kollega

0.031