23948sdkhjf

Hvad er DDoS-angreb, og hvordan kan I beskytte jer mod det?

Annonce fra Telenor

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Du har måske hørt om Distributed Denial of Service (DDoS) angreb i forbindelse med Forsvarsministeriet, Nationalbanken og IT-Universitetet. Men hvad er DDoS egentlig?

Og hvordan kan du beskytte din virksomhed mod det? Læs med her, hvor vi ser nærmere på, hvad DDoS-angreb er, og hvordan du bedst muligt undgår dem.

Hvad er et DDoS-angreb?

DDoS står for Distributed Denial of Service og er en form for cyberangreb, der har til formål at lamme en virksomhed eller organisations digitale tjenester.

Angrebet udføres ofte ved at en cyberkriminel oversvømmer virksomhedens servere med en enorm mængde trafik, så serverne bliver overbelastede.

Det gør, at tjenester som hjemmesider, mailsystemer og lignende bliver utilgængelige for både interne brugere og kunder.

Et DDoS-angreb kan foregå på forskellige måder, men den mest almindelige metode er ved at bruge et computerprogram til at sende et stort antal anmodninger til den samme internetadresse på samme tid.

Dette resulterer i en pludselig stigning i trafikken, som serveren ikke kan håndtere. En anden metode er ved at give computere virus eller malware, som giver angriberen kontrol over computeren og mulighed for at bruge den til at generere trafik.

Konsekvenserne af et DDoS-angreb kan være ødelæggende, da det kan medføre driftsstop og tab af indtægter. Lige netop derfor er det en god ide aktivt at beskytte sig mod dem.

Sådan ruster I jer bedst mod DDoS-angreb

Da DDoS-angreb kan påvirke både jeres digitale platforme og jeres indtægter, er det vigtigt, at I beskytte jer mod dem.

Det kan I gøre med DDoS Protection fra Telenor, som blandt andet tilbyder:

  • Kontinuerlig overvågning og automatisk detektering: Vi holder hele tiden øje med vores netværk, alle dage, hele året rundt. Derfor kan vi tilbyde dig og din virksomhed DDoS-beskyttelse på alle tidspunkter. Du får automatisk detektering af DDoS-angreb i realtid, så vi hurtigt kan reagere på mistænkelig trafik.
  • Beskyttelse tilpasset jeres behov: Vi tilbyder to niveauer af DDoS-beskyttelse, så du kan få den type af DDoS Protection, som bedst dækker virksomhedens behov. Vælg mellem den grundlæggende beskyttelse, der beskytter mod volumenbaserede angreb, og den avancerede beskyttelse, der sørger for at sortere mindre trafik væk på baggrund af bestemte regelsæt.
  • Rådgivning og månedlige rapporter: Hvis vi detekterer et potentielt DDoS-angreb, giver vi besked til din virksomhed, så I kan se det med det samme. Udover det leverer vi en månedlig rapport om trafik og aktivitet, og så tilbyder vi selvfølgelig specialiseret rådgivning.

DDoS-beskyttelse er afgørende for at undgå nedetid, økonomiske tab og potentielle skader på din virksomheds omdømme. Med Telenor Erhverv kan I være sikre på, at virksomhedens digitale platforme er i sikre hænder.

Se mere om DDoS-Protection her.

Send til en kollega

0.047