23948sdkhjf

Nemme, små gør-det-selv-projekter

Hvis du synes, at dit hjem trænger til opfriskning hist og her, er der masser af små gør-det-selv-projekter, du kan kaste dig over.

Det behøver ikke engang være dyrt eller svært. Her kommer inspiration og tips til, hvad du kan give dig i kast med.

Forny dine puder

Hvis du udskifter dine pudebetræk i stuen, kan det ændre meget på udseendet i dit hjem. Du kan nemt selv sy pudebetrækkene og helt selv designe, hvordan de skal se ud.

På den måde kan du også sørge for, at stofferne komplementerer hinanden og resten af hjemmet. Det er en forholdsvis billig måde at opgradere udtrykket på i dit hjem.

Lav et dørskilt

Hvis du godt kunne tænke dig at gå i gang med et hyggeligt og kreativt projekt, kan du lave dit eget dørskilt eller din egen dørkrans.

Der er mange måder at gøre begge dele på. Du kan finde en træplade og male den og hænge den op på din dør.

Hvis du bor i lejlighed, kan du lave en dørkrans af tørrede blomster, der kan holde sig i lang tid i modsætning til en krans med friske blomster og grønt.

 Mal møbler

Hvis du har lyst til en lidt større forandring, kan du male et eller flere af dine møbler. Det kan være træmøbler, der blot trænger til en omgang olie, eller du kan male dem i en frisk pastelfarve, som er meget moderne.

Det kan give liv og et friskt pust i rummet. Det behøver ikke være svært. Vigtigt er det bare at slibe møblet først og give det en omgang grunder, inden du begynder at male.

Du kan rådføre dig med fagfolk i dit lokale byggemarked, hvis du har specifikke spørgsmål.

Arranger din bogreol

Hvis du har en masse bøger, der står hulter til bulter i bogreolen, kan du arrangere dem efter farve eller størrelse og placere dem på en flot måde.

Det giver et mere rent og stiligt indtryk. Du kan også male selve bogreolen og give den nyt liv.

Opgradér dine gardiner

Hvis du skifter dine pudebetræk ud, kan du matche dem med nye gardiner i matchende nuancer. Det kan gøre rummet ret anderledes og give en tiltrængt forandring.

Mindre projekter

Hvis du er i det kreative hjørne, kan du lave dine egne bogmærker, hjemmelavede duftposer med tørret potpourri til klædeskabet eller en fotocollage til at hænge op.

Bogmærkerne kan laves af karton og pyntes på lige den måde, du ønsker og har materialer til. Duftposerne kan laves ved at sy små poser og putte tørrede blomster eller citrusfrugter i.

Fotocollagen kan bestå af en masse printede billeder, som du sætter i rammer eller hænger op på en snor ved hjælp af klemmer.

Større projekter

Hvis du gerne vil give dit hjem en lidt større overhaling, men mangler pengene hertil, kan du få råd med et billigt lån.

Det kan gøre dig i stand til at kaste dig over de projekter, du måske har udskudt i lidt længere tid. Det kan være alt fra at male større dele af dit hjem til at udskifte din sofa.

Send til en kollega

0.031