23948sdkhjf

Kan din virksomhed have nytte af en Raise3d-3d-printer?

For relativt få år siden var 3D-print et begreb, som kun optrådte i science fiction.

Det er derfor fuldt ud forståeligt, hvis du ikke har taget dig tid til at sætte dig ind i denne revolutionerende teknologi – og ikke har overvejet, hvordan en Raise3d-3d-printer kunne være til gavn og nytte for din virksomhed.

Måske tænker du, at det kun er store virksomheder, der har brug for en Raise3d-3d-printer, eller at det kun er bestemte brancher, der kan bruge den. Kan der overhovedet laves noget nyttigt med en teknologi, der dybest set virker ved at spy plastmateriale ud af en dyse og derfor er blevet sammenlignet med at "tegne med en limpistol"?

Hvor kan du finde viden om 3D-print?

I dag er det nemt at blive klogere på Raise3d-3d-printere og andre typer 3D-printere, deres funktioner og anvendelsesmuligheder.

Hvis du søger på nettet, finder du utallige kilder til 3D-viden, men du kan også med fordel spørge forhandlere af 3D-udstyr.

Den danske virksomhed 3DEksperten forhandler et stort udvalg af 3D-printere, filamenter og andet printmateriale samt tilbehør.

De er også leveringsdygtige, når det gælder information og vejledning i såvel valg af 3D-printer som anvendelse af den.

Sortimentet hos 3DEksperten omfatter både små, prisbillige 3D-printere til hobby- og hjemmebrug og større og dyrere modeller til professionel anvendelse.

Til sidstnævnte brug anbefales bl.a. Raise3d-3d-printere, i særdeleshed Raise3D Pro2 Serie, der har mange avancerede og velintegrerede funktioner, som gør den egnet til såvel prototyper som egentlig produktion.

Hvad har din virksomhed brug for?

Hvilken gavn, din virksomhed kan have af en Raise3d-3d-printer, afhænger af din branche.

For en kontorbaseret virksomhed er anvendelsesmulighederne noget begrænsede, men det er en anden sag, hvis din virksomheds aktiviteter afspejler sig i den fysiske verden.

Produktudvikling og fremstilling af prototyper var blandt de første anvendelser af 3D-teknologien, da den gjorde sin entré på den kommercielle scene.

Utallige produktionsvirksomheder arbejder med komponenter, som de hidtil har skaffet fra eksterne leverandører, men som i dag kan fremstilles lokalt med en Raise3d-3d-printer.

Herved spares transportudgifter, og de pågældende komponenter kan produceres i nøjagtigt den mængde, der er brug for.

Generelt kan reservedele produceres nemt med en 3D-printer, og det samme kan de mange typer beslag, fiksturer m.m., der anvendes i håndværksfagene.

På den "gammeldags" måde var det ofte nødvendigt at fremstille store mængder, for at produktionen var rentabel; dette førte meget ofte til spild, som netop kan undgås ved at benytte 3D-print.

Send til en kollega

0.031