23948sdkhjf

Dét skal du vide, før du lægger nyt gulv med microcement

Microcement er et spartelprodukt, der kan bruges på både på gulve og vægge. De seneste år er det blevet moderne at have microcement gulve i danske hjem. Microcement giver en rå overflade, som med en beskyttende overfaldebehandling kan holde i årevis med minimal vedligeholdelse.

Hvor kan man bruge microcement?

Microcement gulve er populært især på badeværelser og i køkkener. Badeværelset og køkkenet er vådrum, og derfor er det vigtigt, at gulvet i disse to rum er modstandsdygtigt over for fugt.

Når du laver et gulv i microcement badeværelse, får du et holdbart og vedligeholdelsesfrit gulv, som du sagtens kan stå på med våde fødder. Hvis du ikke er vild med klinker på badeværelset, men gerne vil have et mere unikt udtryk, så er et cementgulv et godt alternativ.

Du kan bestille microcement hos Betonlook og oveni få en udførlig guide med alt, hvad der er værd at vide om cementgulve.

Fordelene ved et microcement gulv

Der er masser af fordele ved et gulv i microcement fra Bentonlook. Det kan lægges i et tyndt lag på mange eksisterende overflader uden problemer. Materialet er allerede farvet, så du behøver ikke at male dit gulv.

Produktet er også super billigt i forhold til mange andre gulvtyper. Du sparer også penge, fordi du ikke behøver slibe eller behandle gulvet med olie eller lakering, efter det er blevet lagt.

Sidst, men ikke mindst, så er materialet slidstærkt og holdbart. Materialet er estimeret til at kunne holde i 20 til 40 år. Dog kan levetiden blive forkortet, hvis du lægger gulvet i vådrum som for eksempel badeværelset. Kalken fra vandet kan nemlig godt komme til at slide på materialet.

Sådan vedligeholder du dit gulv

Et microcement gulv er stort set vedligeholdelsesfrit. I modsætning til mange andre gulve kræver materialet ingen særlig behandling. Du kan rengøre overfladen med varmt vand og sæbe. Imprægnering af cementen kræver ingen særlig behandling udover en vask i ny og næ. 

Du kan læse mere om vedligeholdelse af dit gulv på Betonlook, der giver en god guide.

Vær kreativ med farverne

Når man tænker på cement, så forestiller man sig oftest den mørkegrå farve, men cement fra Betonlook kan faktisk have mange forskellige farver. Microcement findes i grå, hvid, sort, sandfarvet og meget mere.

Du kan også selv skabe en unik farve ved at tilføje mere eller mindre pigment i farveblandingen.

Send til en kollega

0.062