23948sdkhjf

Trænger boligens fliser til en udskiftning?

Denne artikel er sponsoreret af danskfliselager.dk

Mange flisetyper er både inden for og uden for hjemmet kendt for deres holdbarhed, deres nemme vedligeholdelse og deres vandafvisende overflade. Derfor er flisebelægning på for eksempel badeværelset, i køkkenet og i indkørslen et populært valg for boligejere over det meste af verden.

Fliser kan modstå langt det meste af, hvad hverdagslivet udsætter dem for. Men de holder ikke evigt. Og hvis du har mistanke om, at det er på tide med en udskiftning af de nuværende, bør du særligt holde øje med de tegn, som vi gennemgår nedenfor. 

Ødelagt materiale 

Det mest åbenlyse tegn på, at dine fliser skal skiftes ud, er, at de er ødelagte. Revner og brud er både æstetisk utiltalende og i værste fald farlige at omgås. 

Fugemassen har skader 

Fugemasse, der er revnet eller smuldret, tillader vand at trænge ind og beskadige underlaget. Dette kan på sigt blandt andet føre til skimmelsvamp og diverse former for strukturelle problemer, og derfor er det vigtigt, at du sætter ind, så snart fugemassen begynder at give op. 

Pletter 

Pletter er ikke unormalt. I nogle tilfælde betyder pletterne blot, at det er tid til en grundig rengøring. Men hvis alverdens rengøringsmidler ikke kan komme pletterne til livs, er overfladen sandsynligvis blevet så beskadiget, at fliserne ikke står til at redde. 

Ujævnheder 

Ligger eller sidder fliserne ikke længere fladt, er der en god chance for, at underlaget på den ene eller den anden måde er blevet kompromitteret. Og så er udskiftning også vejen frem. 

De perfekte fliser 

Fliser findes i et utal af materialer og farver. De mest almindelige flisematerialer dækker keramik, porcelæn, glas og natursten, og det rette valg afhænger både af din smag og af, om de skal ligge i køkkenet, på badeværelset, i indkørslen, på terrassen eller et helt femte sted. I forbindelse med dit køb er det altid en god idé at spørge forhandleren til råds. 

Find dine nye fliser hos Dansk Flise Lager 

Hos Dansk Flise Lager finder du et kæmpe udvalg af fliser til både indendørs og udendørs brug. Virksomhedens hjemmeside gør det dertil nemt for dig at finde frem til modeller, der egner sig til specifikke områder af boligen. Og har du brug for råd og vejledning, sidder holdet bag Dansk Flise Lager altid klar til at hjælpe dig med at finde nogle fliser, som smukt vil kunne erstatte dem, der trænger til en udskiftning. 

Send til en kollega

0.032