Klipper til armeringsjern 16 mm

Sælges
Oprettet
Udløber
21. oktober 2017
Stand
Ny

4PRO klipper – den hurtigste stålklipning vha. hydraulisk saks.

Til armering.

RC16 klipper af 4PRO mærket er et specielt byggeværktøj til klipning af armeringsjern med et sekskantet, rundt, rektanglet, firkantet tværsnit og en diameter fra 4 mm op til 16 mm. 4PRO klipper har opnået anerkendelse hos arbejdere på hundreder af polske byggepladser, fordi forberedelse af armering eller dens demontering er to gange hurtigere. Saksene anvendes på byggepladser, jernbetonfabrikker og stållagre.

Værktøjets fordel er mulighed for nem flytning (i forskel til almen brugte klippere med hjul eller stationære anlæg er vægt af klipperen usammenligneligt lav), den næste fordel er strømforsyning med 230 V. Mobilitet af klipperen gør det muligt at føre uafbrudte arbejder, som har indflydelse på større ydeevne. To monolitiske klinger af højkvalitets og modstandsdygtig stål muliggør udførelse af 6.000 klipninger, og drejning af den snittende kant eller udskiftning af klingen er begrænset kun til demontering af to skruer.

Udover det 4PRO klippere giver mulighed at trykke jernet ved hjælp af en reguleringsskrue, hvad muliggør udførelse af en meget præcis klipning. Komfortabel betjening, også for venstrehåndede personer. Saksene kendetegner stille og sikrere arbejde end i tilfælde af flexa (uden savsmuld og gnister).
Sælger
Ottensten A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg
Danmark

Jeanet Bak Bluhm-Hansen
Telefon: +45 87380800
Fax: +45 86911488


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.189