23948sdkhjf

Løft bundlinjen med den rette kran

Udlejes
Udløber
31. december 2021
Stand
Brugt
Producent
Potain

Har du brug for en kran til et byggeprojekt, på oplagspladsen eller til andre opgaver med tunge løft? Og går du efter en driftssikker, gennemtænkt og rentabel løsning?

Så er Ajos en interessant samarbejdspartner for dig!

Ajos er Danmarks førende kranspecialist og udlejer af kraner. Du finder vores kraner over hele landet på byggepladser, havne og i industrien, hvor de hver dag klarer de tunge løft - og sørger for, at logistikken glider.

Med en kranflåde på mere end 100 topmoderne kvalitetskraner - fordelt på tårnkraner og semimobilkraner - løser vi opgaver i alle vægtklasser. Uanset hvor simple eller komplekse, de er. Derfor kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

En kran er ikke bare en kran

Hos Ajos er en kran ikke bare en kran. Vi sørger for, at du får en kranløsning, der løser din specifikke opgave - og tager højde for alle de faktorer, der er i spil. Det er din garanti for, at kranen spiller optimalt sammen med dine øvrige aktiviteter - og bidrager positivt til din samlede projektøkonomi.

Du er i sikre hænder

Vi har branchens mest erfarne og specialiserede kranmontører og rådgivere - med sammenlagt flere hundrede års erfaring med montering, service og kontrol af kraner. Vores kranstab tæller 25 dedikerede, loyale og ærekære kranspecialister, der sørger for, at du får den rette kran til opgaven - og at den bliver placeret, så du kan gennemføre dit projekt effektivt, rentabelt og sikkert.

Når du bestiller en kran, starter vi altid med at se på dine behov og rammerne for dit projekt. Hvordan ser pladsen ud? Hvad og hvor meget skal kranen løfte? Hvilket underlag skal den stå på? Er der særlige hensyn på pladsen - fx andre kraner, bygninger, logistik, lufttrafik mv.? Og hvad er tidshorisonten for dit projekt?

Uanset hvordan rammerne for dit projekt ser ud, er du garanteret en sikker kranløsning, der er gennemtænkt fra A-Z. Også selvom du stiller skrappere krav end de fleste.

Sikkerhed og kvalitet før pris. Altid!

Hos Ajos er du garanteret en sikker kranløsning af højeste kvalitet, der løser din specifikke opgave optimalt. For hos os kommer kvalitet og sikkerhed ALTID før pris. For din skyld - og for vores. Sikkerhed for vores folk, når de opsætter din kran. Og sikkerhed for dig og dine ansatte, når den er i jeres hænder.

Derfor har vi i Ajos også valgt at gå forrest ift. at hæve normen for sikkerhed i branchen til et endnu højere niveau, end loven dikterer. Og vi leverer gratis ekstraudstyr, der advarer din kranfører i tilfælde af høj vindstyrke.

Vi har også - som de første - valgt at digitalisere vores kranjournaler, så du altid har adgang til en fuldt opdateret version, uanset hvor du arbejder med din kran.

Ring til os på 7025 6363, læs mere i vedhæftede brochure eller besøg vores hjemmeside på www.ajos.dk.

Ajos er blandt de absolut bedste på de områder, vi har valgt at specialisere os i: Tårnkraner, semimobilkraner, personhejs og materialehejs, skure, moduler, pavilloner, midlertidige installationer, fx strøm, belysning, afspærringopvarmning og affugtning samt byggepladsindretning.
Udlejer
Ajos a/s
Godthåbsvej 4
7100 Vejle
Danmark

Jørn Rauff Larsen
Telefon: +45 2522 5424


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt udlejer

Send til en kollega

0.22