23948sdkhjf

Semimobilt betonblandeanlæg egnet til vinterforhold

Sælges
Udløber
4. marts 2020
Stand
Ny

Fleksibel og robust løsning

Dette semimobile vinteranlæg kan blande beton ved temperaturer ned til minus 40 °C uden at gå på kom- promis med kvaliteten og ydeevnen. Blandeanlægget kan dosere mere end 100 kg/sek og kan levere 11-1200 liter beton per blanding. Det gør det til et af de mest e ektive på markedet.

Blandeanlægget er isoleret med 100 mm PU isolerede plader og kobles sammen med en ekstern dampgenerator. Denne opvarmer blandekaret og aggregaterne i silokasserne til 70 grader samt holder kabinen ved konstant temperatur. Den integrerede servicegang langs blandeanlægget samt muligheden for at overvåge alle processer indefra betyder desuden, at mandskabet kun i begrænset omfang skal bevæge sig udenfor.

Vinteranlægget er konstrueret på en ro- bust stålramme. Det betyder, at det kan tåle hyppig transport selv over store afstande og ad dårlige veje. Vinteran- lægget er desuden designet til områder med begrænset adgang til råmaterialer, idet det kan bruge rent vand fra for eksempel en ferskvandssø.

Som standard leveres vinteranlægget med et 1800 liter blandekar, en 1500 li- ter vandtank, to kemipumper, luftkom- pressor, højtryksrenser og rørsystem til damp. Det er desuden forberedt til at kunne kobles sammen med en strømgenerator, ekstra tilslagssiloer, cementsiloer med mere.

Vores vinteranlæg er en fordelagtig investering, der hurtigt tjener sig selv ind og giver et afkast. Samtidig er alle sliddele fremstillet i robuste materialer og kan udskiftes enkeltvis ved hjælp af almindeligt værktøj såsom skrue- trækker og skiftenøgle. Det minimerer driftomkostningerne. Der er også fri adgang til alle blandeanlæggets funktioner, hvilket letter den daglige rengøring, vedligeholdelse og service.

Læs mere her.
Sælger
fibo intercon a/s
Herningvej 4
6920 Videbæk
Danmark

Henrik B. Jeppesen
Telefon: +45 97171666


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.455