23948sdkhjf

LT7 fra BLM Group - 3D fiberlaser til rør

Sælges
Udløber
13. februar 2020
Stand
Ny
Producent
BLM Group
Årgang
2019

LT7 sætter helt nye standarder for 3D fiberlaserskæringer - runde former, firkantede former, rektangulære former, ovale former, flade former - LT7 kan håndtere alle traditionelle og en lang række specielle former af rør!

BLM har med deres innovative nesting-software perfektioneret mekanismerne omkring optimal udnyttelse af materialet til skæring, samt skiftetiden mellem forskellige emner er holdt til et aboslut minimum - alt dette medfører, at LT7 har en uhørt lav "pris pr. emne". 

BLM Active Tools:

Med "Active Tools" holdes fejlmarginen nede, og der garanteres den højeste produktionskvalitet i alle facetter af skæringen!

  • ”Active Piercing” optimeres skæringer i rør af tykkere materialer.
  • ”Active Scan” medfører den absolut højeste præcision i skæringen af specielle rørformer eller metaltyper med irregulærheder.
  • ”Active Focus” sikrer at de rette produktionsparametre altid passer med det aktuelle emne til skæring.
  • ”Active Marking” muliggør maskinen også, at alle emner der produceres kan mærkes med eksempelvis emnets ID, dato, tid eller andet. Og sammenhængen mellem mærkningerne opdateres automatisk fra en dag til en anden og fra et emne til næste. 

LT7 fra BLM kan håndtere rør med en diameter fra 12mm helt op til 155mm, og det enkelte emne kan veje op til 23kg pr. meter. 

BLM har altid været frontløber i feltet for fiberlasere til rør, og LT7 kan tilpasses til netop din produktion igennem en lang række features og fordele.

Med IP Maskinservice har du mere end 20 års serviceerfaring i ryggen både før, under og efter installationen!

Der tilbydes finansiering igennem Nykredit Leasing.

Kontakt IP Maskiner for yderligere information om LT7 eller andre interessante maskiner.
Sælger
IP Maskiner as
Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark

Hasse Juel Møller-Nielsen
Telefon: +45 53536355


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.164