23948sdkhjf

CNC sav til metalbjælker fra FICEP

Sælges
Udløber
7. februar 2020
Stand
Ny
Producent
FICEP
Årgang
2019

Med Katana fra FICEP får du en af markedets absolut hurtigste båndsave til metalbjælker - skærer igennem en IPE 300 bjælke på under 30 sekunder!

Denne maskine kan potentielt håndtere L-profiler, U-profiler, I-profiler og O-profiler - dermed varetages FICEPs kerneværdi omkring alsidighed i maskine. Katana sikrer højest mulige præcision i skæret med sit vertikale clamping-system kombineret med horisontal positionering og fiksering af bjælken. 

Katanas savklinger er nemme og hurtige at udskifte for minimal downtime ved slitage. Derudover udfører maskinen selv rengøring og vedligehold af klingen med monterede børster, samt smørrelse og køling af klingen er automatisk integreret i maskincyklussen. 

Der er ligeledes mulighed for at foretage skrå skæringer i bjælken - op til 60 graders vinkling af savklingen tillades med Katanas 2 uafhængige hydrauliske spændeanordninger til bjælkerne. Maskinens offloading håndteres intelligent af magnetisme. 

Katana kommer i en serie af forskellige størrelser med en kapacitet til bjælkestørrelser nede fra 80mm x 10mm og helt op til 2540mm x 815mm. 

Denne maskine kan også kombineres med andre maskiner fra FICEP - eksempelvis med fuldautomatiske bore/fræsestationer til videre bearbejdning af bjælken. Derudover er der som optional funktion også mulighed for håndtering og skæring af rør, samt tilføjelse af FICEPs anerkendte Pegaso-styringssystem. 

Med IP Maskinservice har du mere end 20 års serviceerfaring i ryggen både før, under og efter installationen.

Der tilbydes finansiering igennem Nykredit Leasing.

Kontakt IP Maskiner for yderligere information om Katana fra FICEP eller andre interessante maskiner!
Sælger
IP Maskiner as
Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Danmark

Hasse Juel Møller-Nielsen
Telefon: +45 53536355


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.172