23948sdkhjf
Del siden
Udlejes

Riwal tilbyder mange typer af saxlifte

Udløber
31. december 2023
Stand
Ny

Til indendørsbrug anbefaler vi at man bruger eldrevne saxlifte som kan fås i arbejdshøjder fra 7,80 m til 21,50m. Alle eldrevne saxlifte har afsmitningsfrie dæk og indbygget 220V lader. Dieseldrevne saxlifte udemærker sig ved 4WD og har dermed gode køreegenskaber i terræn. Alle liftene er desuden forsynet med hyd. støtteben, som med automatnivellering sørger for, at liften kan anendes sikkert i alle højder.

Vi har et bredt udvalg af saxlifte, og som forbruger er det vigtigt, at du sætter dig ind i hvor og hvordan den enkelte lift bruges, så du ender ud med den rette lift.

Se vores store sortiment

Der findes forskellige saxlifte, men generelt er der fokus på de transportable saxlifte, og vi fører bl.a. det populære mærke indenfor saxlifte JLG. Hos Riwal tilbyder vi transportable saxlifte i alle størrelser, da vi mener, denne type lifte gør det nemmere for vores kunder. Med en transportabel lift kan du nemt køre liften væk, når den ikke er i brug. På den måde har du en masse ekstra plads, som du kan gøre brug af.

Har du flere spørgsmål til saxlifte og valget af disse, så er du velkommen til at kontakte os.

Hos Riwal sælger og udlejer vi saxlifte af enhver art, og vi vejleder dig gerne i den rigtige retning, så du går herfra med den rette saxlift.

 

Riwal Danmark A/S
P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30609492
P nummer: 1013349483

Send til en kollega

0.047