23948sdkhjf
Del siden
Udlejes

Teleskopbomlifte er alsidige terrængående bomlifte til udendørs brug

Udløber
31. december 2023
Stand
Ny

En teleskopbomlift har mange anvendelsesmuligheder og kan derfor bruges til flere forskellige arbejdsopgaver, hvor det er nødvendigt at komme op i højden. Liften har robuste transporthjul, der sikrer, at den står fast på selv ujævnt terræn. Teleskopbomliften er ydermere selvkørende, så den er nem at flytte derhen, hvor du skal bruge den. I langt de fleste tilfælde er det også muligt at flytte bomliften, mens den er i fuld arbejdshøjde.

Den typisk anvendte arbejdshøjde for en teleskopbomlift er mellem 16 og 28 meter, og med en dieseldreven lift er arbejdshøjden helt op til 47,70 meter. Disse lifte fås i både en elektrisk og dieseldreven udgave, hvor valget af lift afhænger af, hvilket projekt den skal bruges til.

Du kan her gå på opdagelse i vores udvalg af teleskopbomlifte og se, om ikke der også er en til dit byggeprojekt. Vi både udlejer og sælger ligearmet bomlifte og teleskopbomlifte, så du nemt kan vælge den løsning, der passer til dit behov, der er mærker som JLG, Manitou, Magni og Genie.

Skal du kun bruge den valgte bomlift en enkelt gang, tilbyder vi også udlejning af lifte. Er en bomlift ikke den rette maskine til dit projekt, har vi også et udvalg af teleskoplæssere, der kan udføre de samme opgaver som en gaffeltruck.

Har du spørgsmål - så kontakt vores udlejningsafdeling på +45 70 10 00 97 eller mail lift_dk@riwal.com. De sidder klar til at hjælpe dig.

Riwal Danmark A/S
P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30609492
P nummer: 1013349483

Send til en kollega

0.062