23948sdkhjf

EC-Oil er nøglen i vores system

Sælges
Udløber
20. april 2023
Stand
Ny

Den gør, at du fra kabinen hurtigt kan skifte hydrauliske redskaber eller frakoble tiltrotatoren, hvis du har brug for mere brydekraft.

Nu er automatisk EC-Oil olietilkobling standard uden beregning*. Inden for bestemte opgaver kan det spare en time eller mere om dagen sammenlignet med manuel tilkobling – og tid er penge.

Som den eneste leverandør kan vi tilbyde dig en samlet løsning – lige fra styresystemer, hurtigskift og redskaber til support af vores CE certificerede produkter. Brug EC-Oil til lynhurtige redskabsskift direkte fra kabinen. Med EC-Oil på Q-Safe hurtigskiftet, over og under tiltrotatoren samt på redskabet kan du ved behov for maksimal brydekraft frakoble tiltrotatoren og koble et hydraulisk eller mekanisk redskab direkte på fæstet.

Det sparer vægt, hvilket giver brændstofbesparelser og bedre totaløkonomi. Det giver maskinføreren mulighed for at udføre arbejdet hurtigt, sikkert og effektivt. EC-Oil er konstrueret til maksimal driftssikkerhed i krævende miljøer. EC-Oil har ingen slanger eller kabler, som kan bevæge sig ved tilkobling. Det mindsker risikoen for brud og slitage. Det er markedets eneste fuldt hydrauliske system, som kan til- og frakoble redskaber under fuldt arbejdstryk.

De egenudviklede olie- og elkoblinger er designet til at kunne klare de vanskelige forhold, som ofte findes omkring en gravemaskine. Koblingerne er markedets mest robuste, hvilket blandt andet er bevist gennem trykprøvninger med op til 1600 bar arbejdstryk og feltstudier i snavsedem miljøer. Med EC-Oil tilkobler du desuden automatisk centralsmøringen.

EC-Oil i korte træk

  • Er inkluderet på aftagelig løsning med engcon hurtigskifte, + tiltrotator med DC2 styring, samt
    på alle hydrauliske redskaber
  • Gør det muligt at skifte hydrauliske redskaber på 10 sekunder uden at forlade kabinen
  • Tilslutter automatisk olie, el- og centralsmørring på hydrauliske redskaber
  • Kan eftermonteres på alle typer hydrauliske redskaber uanset fabrikat *
  • Kræver ingen installation af returolie
  • Ekstremt holdbare koblinger tillader til- og frakobling af redskaber ved fuldt systemtryk
  • Drypfrit system = miljøvenligt
  • Eliminerer problemer med manuelle hydrauliktilkoblinger


Automatisk hurtigskiftsystem – gratis standard
Ved samtidig bestilling af Q-Safe hurtigskift og tiltrotator med DC2 styresystem medfølger EC-Oil med automatisk olietilkobling i både hurtigskiftet samt på overdelen af tiltrotatoren. Hvis et hydraulisk redskab bestilles i forbindelse med ovennævnte kombination, medfølger EC-Oil også som gratis standard i hurtigskiftet under tiltrotatoren.

På alle engcons hydrauliske redskaber med QS45-QS80 er EC-Oil ALTID inkluderet som standard.

 
Sælger
Engcon Denmark A/S

Engcon Denmark A/S
Knarreborgvej 19A, Verninge
5690 Tommerup
Danmark

Telefon: +45 70201350


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.141