23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Isoleringssugere til fjernelse af isolering

Udløber
30. juni 2024
Stand
Ny
Producent
Cool Machines
Model
Isoleringssuger

Cool Machines har en hel serie af isoleringssuger i forskellige prisklasser og størrelser. Således er det muligt at finde en isoleringssuger der passer nøjagtige til de opgaver du skal løse.

Med en isoleringssuger slipper du for at:

  • fylde gammel og beskidt isolering i sække,
  • kante sækkene ned fra loftet gennem en smal loftslem
  • og måske videre ned ad en masse trapper
  • for til sidst at slæbe sækkene hen i en container.

Løsningen er en isoleringssuger som kan suge hele batts ned fra loftet og direkte i en container eller opsamlingssæk. På den måde minimerer du den fysiske håndtering af den gamle og ødelagte isolering – og ikke mindst forkorter du arbejdstiden markant. Se vores kampagnetilbud her.

Det bedste resultat får du ved at tilslutte en Ø200 mm PUR slange til isoleringssugeren. Mindre slangestørrelser kan ikke suge hele batts.

Vi har en række isoleringssuger i forskellige størrelse – alle med et indsugningsrør på 200 mm.

  • Vores Monster Vac 23 hk er den mest solgte model. Den er designet til hyppig brug, og kan bruges til at fjerne rockwool og glasuld batts. Den er benzindrevet og derfor meget mobil.
  • Samme effekt har vores Charge Vac 10 hk, som er en elektrisk isoleringssuger (400 volt). Den er mindre støjende og nemmere at vedligeholde end en brændstofdreven isoleringssuger.

Der er nogle store ekstra gevinster ved at bruge en isoleringssuger. Udover at det er meget nemmere at fjerne isolering med en isoleringssuger, er der følgende fordele:

  • Den gamle isolering bliver neddelt i maskinen og fylder betydeligt mindre i containeren = færre omkostninger ved håndtering af affaldet.
  • Det kraftige sug fra isoleringssugeren sørger for at udskifte luften på loftet = betydeligt mindre støv og ikke så varmt på en sommerdag
  • Meget mindre fysisk håndtering og mindre rengøring efter endt opgave.

Kontakt os for mere information om vores isoleringssugere.

Vi kommer gerne forbi og demonstrere en isoleringssuger på en konkret opgave, hvis du ønsker at købe en af vores maskiner. Kontakt os på telefon 5460 9006.

Bemærk at der er kommet skærpede krav til håndtering og nedrivning af gammel mineraluld fra før 1997.

Beskæftigelsesministeriet har i bekendtgørelse om foranstaltninger til forebyggelse af kræftrisikoen ved arbejde med stoffer og materialer herunder gammel mineraluld, tydeliggjort hvilke tiltag der skal udføres for at formindske afgivelsen af støv og fibre på arbejdspladsen.

Isodan ApS
Østervej 2
4960 Holeby
Lolland Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35211373
P nummer: 1018389793

Kontaktperson

SED
Steen E. Damkjær
Salg og marketing
+45 49403797 sd@isodan.dk

Send til en kollega

0.063