23948sdkhjf

CAT 306 NGH Mini Gravemaskine

Sælges
Udløber
15. december 2022
Stand
Ny

CAT 306  NEXT GENERATION MINI GRAVEMASKINE - MED FUNKTIONER, SOM ALDRIG ER SET FØR

Den nye Generation er designet og bygget af Caterpillar til at give maskinføreren den bedste komfort og arbejdsglæde i enhver opgave.

Som noget helt nyt og banebrydende er joystikkene nu elektriske, og derfor kan føreren justere både hastigheder og prioritering imellem hver bevægelse i maskinen. Maskinføreren kan nu nemt og hurtigt indstille maskinen, efter hvilken opgave han laver. Samtidig kan maskinføreren med et enkelt tryk på en knap i det ene joystik skifte om til at køre undervognen via venstre joystick og dozerbladet via højre joystik. Føreren kan endda afmontere kørepedalerne og derved få masser af benplads.


I kabinen finder man også bluetooth opkobling til telefon, DAB radio, affjedret sæde og ikke mindst kan man nu, som tilvalg, få aircondition. Glæden ved maskinen toppes op af, at man kan vippe hele kabinen bagover og giver dermed let og ubesværet adgang til maskinens vitale dele. Maskinerne er som standard med både tomgangskontrol og tomgangsstop, som er med til at sikre lave driftomkostninger.

Står du og mangler en mini gravemaskine, så er Cat 306  mini gravemaskinen det rigtige valg. 

Når du vælger Cat mini gravemaskiner, får du ikke bare en gravemaskine i høj kvalitet og produktivitet men også en gravemaskine med høj komfort. Du får også et af verdens mest anerkendte brands og en af verdens stærkeste forhandlere i ryggen. Danmarks bedste gravemaskiner og branchens bedste service
Sælger
Zeppelin Danmark A/S

Zeppelin Danmark A/S
Park Allé 363
2605 Brøndby
Danmark

Lars R. Poulsen
Telefon: +45 70252211


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.156