23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Markedets største elektriske isoleringssuger

Udløber
31. januar 2025
Stand
Ny
Producent
Cool Machines
Model
Charge Vac 10HK

Skal du fjerne isolering fra et loft eller ved nedrivning af ejendomme, så er en elektrisk isoleringssuger et oplagt arbejdsredskab.

Med en elektrisk isoleringssuger kan du minimere den fysiske håndtering af den gamle og ødelagte mineraluld, og samtidig øger du tempoet, hvormed du fjerner isoleringen. Med en isoleringssuger transporteres det ødelagte isoleringsmateriale direkte ind i en opsamlingssæk eller en container.

Vores elektriske isoleringssuger Charge Vac 10 HK er med 200 mm indsugningsrør - det er forudsætningen for at maskinen kan suge hele batts. Der kan således tilsluttes en 200 mm kraftig PUR slange, som kan føres frem til stedet hvor isoleringen skal fjernes.

Vi har også isoleringssuger med 150 mm indsugningsrør. De er i særdeles velegnet til fjernelse af gammel isoleringsgranulat og løsuldsfiber.  Skal du fjerne batts isolering er det en kæmpe fordel at bruge en isoleringssuger med 200 indsugningsrør - ellers skal batts isoleringen skæres i mange mindre stykker.

Charge Vac 10 HK har samme sugekapacitet som vores brændstofdrevne Monster Vac 23 HP. Forskellen er selvfølgelig at den er elektrisk - bruger 400 Volt, men også at den er nem at vedligeholde. En El motor kræver mindre service, og mængden af sliddele er mindre.

Du kan læse mere om vores elektriske isoleringssuger Charge Vac 10HP på vores hjemmeside, og du kan også kontakte os for mere informatiom og ikke mindst pris på maskinen og udstyr.

Vi kan kontaktes på telefon 5460 9006.

Vær opmærksom på at der er kommet nye regler for håndtering og nedrivning af gemmel mineraluld fra før 1997. Det kan du læse om via vores hjemmeside, klik her.

En isoleringssuger gør det betydeligt nemmere at leve op til de nye retningslinjer for nedrivning og fjernelse af mineraluld. Mindre fysisk håndtering, mindre støv og mindre afspærring af arbejdsområde.

Isodan ApS
Østervej 2
4960 Holeby
Lolland Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35211373
P nummer: 1018389793

Kontaktperson

SED
Steen E. Damkjær
Salg og marketing
+45 49403797 sd@isodan.dk

Send til en kollega

0.078