23948sdkhjf

Løsninger til dækgenvinding fra ELDAN Recycling

Sælges
Udløber
25. februar 2023
Stand
Ny
Producent
ELDAN Recycling

Dæk er blandt de mest problematiske kilder til affald i dag på grund af både volumen og holdbarhed, hvilket gør dækgenvinding til en nødvendig prioritering.

Genvinding af dæk er en proces hvor hele dæk neddeles med det formål at genbruge materialet til andre formål. De mest eftertragtede materialer i dækgenbrug er rent gummi og stål.

Med en

løsning til genvinding af dæk

fra ELDAN bliver din genvendinging alsidig og tilpasset dine behov. Det modulære design giver dig mulighed for at udvide eller opgradere dit anlæg, efterhånden som markedet ændrer sig. Fra produktion af shreds til granulat, fra granulat til pulver, osv. Du får også en garanteret inputkapacitet og produktkvalitet.

DOWNLOAD VORES PRODUKTBLAD

Løsninger til dækgenvinding
Vi tilbyder både standard og skræddersyede

dækgenvindingsløsninger

afhængigt af dine behov til dæktype, produktionskapacitet og outputstørrelse/renhed. Standardløsningerne til dækgenvinding har kapaciteter fra 500 – 20.000 kg input/produktionstime afhængigt af dine behov. Disse er typisk udgangspunktet, når der skal tilpasses løsninger til f.eks. større kapaciteter.

Systemerne og maskinerne er udviklet baseret på mekanisk teknik til størrelsesreduktion og materialesortering. Ingen smeltning eller kemisk behandling påkrævet.

Se video
Sælger
Eldan Recycling A/S

Eldan Recycling A/S
Værkmestervej 4
5600 Faaborg
Danmark

Telefon: +45 63 61 25 45

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.156