23948sdkhjf

Fusion 3 Bordrundsav i Høj Kvalitet fra Laguna Tools

I alt DKK 22.495 ekskl. moms Sælges
Udløber
24. marts 2023
Stand
Ny
Producent
Laguna Tools
Model
Fusion 3
Referencenr.
LA-FUSION3

Træarbejderne har talt og Laguna leverer. Hele Laguna Fusion linjen er udviklet til træarbejderne der ønsker sig maskiner i høj kvalitet med mange muligheder, og denne bordrundsav er ingen undtagelse. Man får her en maskine der er designet med kvalitets komponenter. Den er udstyret med en masse standard funktioner der gør denne bordrundsav til en ideel kandidat både for den professionelle håndværker, men også for hobbyister. En Laguna Fusion 3 er designet med vægt på et godt udsugningssystem. Det kommer især til udtryk ved at maskinen er designet med 2 støvudsugnings systemer, både nedefra i maskinen, men også fra klingen, som givet en enestående støvopsamling. Maskinen er udstyret med en 100mm støvudsugningsport og et beskyttelsesdæksel med indbygget støvopsamling er standardudstyr i alle Laguna Fusion 3 bordrundsave.

En Fusion 3 bordrundsav er bygget på en solid stålbase der bliver leveret til dig i et solidt stykke. Derudover er den lange bordplade på bordrundsaven lavet i et solidt støbejern. Bordpladen i dens ekstra store størrelse, giver ekstra meget plads og støtte til projekter af alle størrelser. Ikke nok med det, så medfølger der også et udtræksbord der giver yderlig stabilitet og sikrer at dit arbejde ikke falder ned, efter det er blevet skåret. Udtræksbordet er udstyret med 2 justerbare ben, der holder bordet stabilt på plads. Derudover er udløbsbordet udstyret med riller hvor i man kan montere vinkelanslaget.

På saven finder man et allerede monteret målebånd der giver mulighed for et endnu mere præcist snit. Derudover er fusion 3 udstyret med et justerbart hegn der gør det muligt at skære med både et højt og lavt hegn. (Det er dog meget vigtigt at huske hegnet KUN er til brug på højre side af klingen).

Bordrundsaven har en stærk 2200W induktionsmotor samt en støbejernsskinne der sikrer et perfekt snit hver gang. Motoren er monteret på maskinens base med solide støbejernstapper. Den form for montering gør at bordoverfladen ikke bliver generet af motorens vægt og sikrer man har en helt flad arbejdsoverflade.

Maskinen kommer leveret med en række standardudstyr, inkluderet er, et hjulsæt integreret i bunden, en yderst præcis gerings sav, 40-tands TCT-savblad, let aftagelig kniv med nemme bladskift, samt en 1,8 m langt strømkabel med industriel 16 ampere stik. Derudover er maskinen udstyret med smarte opbevaringsløsninger direkte på maskinen, der gør at man altid har værktøjet lige ved hånden.

Maskinen indeholder et hav af specifikationer og funktioner der gør en Laguna Fusions 3 Bordrundsav til en stærk kandidat på markedet.

 

Specifikationer:

- Industrielt 14 gauge kabinet

- Tilbehørsborde 

- Industriel hegn og hegnskinne

- Premium elektriske og hardware komponenter

- Premium vinkelanslag

- Støbejerns bordplader

- Hi-Lo hegn

- Udtræktbord

- Måleenhed på maskinen

- Magnetisk kontakt 

- Fusionstapper i støbejern

- Premium Zero Clearance plade

- Fusion Hi-Lo støvsamling 

-  Hurtig frigørelse af klingedækslet

 

Teknisk Information:

Nummer: FUSION3

Motor (induktion): 2200W (3.0hp)

Strømforsygning: 220-240v / 50Hz / 1 Phase

Diameter på klinge: 250mm / 30mm

Maksimal dybdeskæring ved 90 grader: 79mm

Maksimal dybdeskæring ved 45 grader: 56mm

Hældning på klinge: 45 grader venstre, 3 grader højre

Anlægstype: Sliding Cam Action, Fuldt Justerbart

Anlæg face højde (Hi/Lo): 80mm/10mm

Strømkabel: 1,8m med industrielt 3-polet 16 ampere stik

Anbefalet sikringsstørrelse (MCB): 20 Ampere (Type C)

Hastighed: 3800 o/m

Diameter på støvopsamlingsport: 100mm

Støvopsamling: Minimum luftstrøm: 934 m3/t (550 cfm)

Højde fra gulv til loft: 887mm

Samlede mål (BxDxH): 1663mm x 1652mm x 1081mm

Forsendelsesmål: (BxDxH): 1200mm x 1120mm x 1170mm

Vægt (netto/forsendelse): 175kg / 210kg

Producentens garanti: 1 år
Sælger
Dorch & Danola A/S

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark

Telefon: +45 66155040
Fax: +45 66155099


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.188