23948sdkhjf
Del siden
Sælges

Hvorfor bruge indblæsningsmaskine?

Udløber
29. februar 2024
Stand
Ny
Producent
Cool Machines

En isoleringsmaskine har mange betegnelser. Nogen kalder den en isoleringsblæser, andre kalder den papiruldblæser og i andre tilfælde går den under betegnelsen indblæsningsmaskine. Alt i alt er det den samme maskine der tales om; en isoleringsmaskine til indblæsning af isolering på eksempelvis et loft, i en ydervæg eller i en skillerumsvæg, i et tag eller som led i en hulmursisolering.

Uanset hvad er en indblæsningsmaskine for nuværende og i fremtiden buddet på den bedste og hurtigste metode til isolering, både når det gælder efterisolering af en ejendom eller i forbindelse med nybyggeri af boliger eller erhvervsejendomme. Se vores udvalg af indblæsningsmaskiner, klik her.

Hos ISODAN ApS har vi arbejdet inden for isoleringsbranchen siden 1974, og har derfor stort kendskab til både maskiner til isolering og til isoleringsmaterialer, der bruges til indblæsning af isolering. Den bedste løsning er helt klart en elektrisk isoleringsmaskine – af flere grunde.

  • Dels af hensyn til klimaet.
  • Dels giver den et meget bedre arbejdsklima, da den larmer betydeligt mindre og afgiver mindre varme end en brændstofdreven indblæsningsmaskine.
  • Men i særdeleshed for dens høje effektivitet. Den rigtige og professionelle isoleringsmaskine har en høj produktionskapacitet uanset om du blæser med rockwool, stenuld, glasuld eller træfiberisolering.

Det er muligt både at købe eller leje en isoleringsmaskine til en fornuftig pris. Ved at kontakte ISODAN ApS kan du få pris på en isoleringsmaskine, og du kan samtidig høre mere om udlejning af isoleringsmaskine med udstyr som isoleringsslange, blæsemundstykker og hvad der ellers er nødvendigt for en succesfuld gør det selv opgave. Besøg også vores netbutik ISOLERINGSHOP.DK.

Skal du udføre hulmursisolering er det muligt at leje en indblæsningsmaskine og udføre det som en gør det selv opgave. Men vi tilråder at benytte en autoriseret isolatør til at udføre en hulmursisolering. Det skyldes flere ting:

  • dels kræver det viden og erfaring at gennemføre en hulmursisolering, hvor du med sikkerhed får fyldt hulrummet tilstrækkeligt
  • dels er prisen på en hulmursisolering efterhånden så lav, at det ikke kan betale sig at udføre det som en gør det selv opgave.

En hulmursisolering kan udføres med forskellige typer isoleringsgranulater, det kan være EPS granulat, flamingo kugler, glasuld, rockwool eller papiruld. Alt afhængig af hulmurens tilstand og risikoen for indtrængende fugt kan der være fordele og ulemper ved at bruge de forskellige isoleringsmaterialer.

Skal du isolere loft er det klart nemmest at bruge en indblæsningsmaskine fremfor traditionelle isoleringsbatts. Ved at bruge isoleringsmaskine undgår du spild af materialer i form af fraskær og tilskæringer. Skal du isolere loft er løs udblæsning med løsuldsfiber som stenuld, papirisolering eller træfiberisolering uden tvivl langt det hurtigste, billigste og bedste. Med løsuldsfiber er der ikke risiko for luftlommer, hulrum og kuldebroer.

Ved at isolere med papiruld på et loft får du samtidig en fugttransporterende funktion med i prisen. Cellulose isolering som træfiber og papirisolering kan trække fugten op til overfladen, hvorfra det kan ventileres bort.

Besøg vores netbutik ISOLERINGSHOP.DK

Isodan ApS
Østervej 2
4960 Holeby
Lolland Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35211373
P nummer: 1018389793

Kontaktperson

SED
Steen E. Damkjær
Salg og marketing
+45 49403797 sd@isodan.dk

Send til en kollega

0.064