23948sdkhjf

Engcon lancerer EC-Oil automatisk hurtigskift på tiltrotatorer til gravemaskiner på 4-6 tons

Sælges
Udløber
28. juni 2023
Stand
Ny

Engcon, global leverandør af tiltrotatorer, hurtigskift og avanceret tilbehør til gravemaskiner, lancerer i foråret 2022 sit hurtigskiftsystem EC-Oil på det nederste hurtigskift på tiltrotator EC206 til gravemaskiner i størrelseskategorien 4-6 tons. Det betyder, at hydraulik, elektronik og centralsmøring tilkobles automatisk, mens maskinføreren kan blive i kabinen, hvilket øger både effektiviteten og sikkerheden.

Engcon fortsætter med at videreudvikle innovative og ressourceeffektive helhedsløsninger til sine tiltrotatorer med fokus på slutbrugerens behov og sikkerhed. I 2020 introducerede Engcon EC-Oil automatisk olie- el og centralsmøring som standard på hurtigskift S40 og på overdelen af EC206tiltrotatoren til maskiner på op til 6 tons, i forbindelse med DC2 styring, hvis kunden ønskede det. Nu tager Engcon næste skridt og introducerer EC-Oil automatisk hurtigskiftsystem også på det nederste hurtigskift, denne løsning kan tilvælges i forbindelse med DC2 styring. Det betyder, at hydraulik, elektronik og centralsmøring tilkobles automatisk, mens maskinføreren kan blive siddende i kabinen og til- og frakoble sin tiltrotator eller andre hydrauliske redskaber.

Det er både praktisk og sparer værdifuld arbejdstid ikke at skulle stige ud af kabinen for at tilkoble genstridige, tryksatte og snavsede hydrauliske koblinger, og det bidrager til en højere effektivitet og sikkerhed for vores slutbrugere. Efter at vi indførte EC-Oil som standard for vores tiltrotatorsystemer, er salget steget betydeligt, hvilket indikerer, at kombinationen er værdsat af vores slutbrugere, siger Martin Engström, produktchef hos Engcon.

Det nederste hurtigskift af typen S40 får desuden flere ekstra hydraulikudtag samt den smarte funktion med mulighed for at tilkoble en aftagelig gribekassette. Der planlægges desuden fejekost og andre redskaber.
Sælger
Engcon Denmark A/S

Engcon Denmark A/S
Knarreborgvej 19A, Verninge
5690 Tommerup
Danmark

Telefon: +45 70201350


Se hjemmeside
Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.156