23948sdkhjf

Dn Solutions VCF 5500L

Sælges
Stand
Ny
Danmark

DN Solutions' VCF 5500 er et vertikalt bearbejdningscenter med bevægelig søjle, der er optimeret til bearbejdning af både små og mellemstore bildele samt lange og smalle emner.

VCF 5500 kan udføre højpræcisionsarbejde i længere perioder takket være en direkte koblet spindel med en maksimal hastighed på 12000 r/min, som sikrer præcis bearbejdning, samtidig med at den genererer mindst mulig vibration og støj.

VCF 5500 tilbyder desuden øget stivhed takket være anvendelsen af LM-rulleføringer på alle akser, mens X-aksen er udstyret med en lineær skala som standardfunktion for at optimere positioneringsnøjagtigheden.

Maskinen er også udstyret med en ATC af høj kvalitet for at styrke pålideligheden af værktøjsskiftet, mens produktiviteten i forbindelse med bearbejdning er blevet væsentligt forbedret ved at indføre et magasin med en kapacitet på op til 30 værktøjer.

For kunder, der har brug for værktøjer med en stor diameter eller længde, tilbydes et pickup-magasin, der kan imødekomme forskellige bearbejdningskrav, som ekstraudstyr.
Sælger
Duroc Machine Tool Danmark

Duroc Machine Tool Danmark
Ribevej 14
8940 Randers SV
Danmark

Christian Royal
Telefon: +45 86412011

Se flere maskiner
Se hele profilen
Kontakt sælger

Send til en kollega

0.171